WEZEP - The God Story komt naar de Noord-West Veluwe! Een indrukwekkend evangelisatie evenement met o.a. break-dancers, stunts, rap en een duidelijke evangelie uitleg. Samen met de plaatselijke Kerk the God Story de hele omgeving kennis laten maken met het levensveranderende Verhaal van Gods liefde. Op vrijdag 7 november en zaterdag 8 november zullen twee evenementen plaatsvinden in Wezep en Elburg.

In de afgelopen maanden zijn al rond de 15 kerken uit de Noord-West Veluwe betrokken geraakt bij dit project. Een belangrijke eerste stap voor nu zijn de twee Operatie Andreas diensten. Hier zijn alle christenen (dus jong én oud) uit de hele regio voor uitgenodigd. Op deze avond zal vast een korte preview van The God Story plaatsvinden en wordt iedereen uitgedaagd om betrokken te raken!

De Operatie Andreasdiensten:

Wanneer: zondag 12 oktober Tijd: 19.30 uur Waar: MFC Aperloo, Stadsweg 27 in 't Harde

Wanneer: zondag 19 oktober Tijd: 19.00 uur Waar: GKV Noorderlicht, Mariënrade 1 in Wezep

Meer info: facebook.com/thegodstory

Missionaire avond

Maandagavond 13 oktober zal een Missionaire avond worden georganiseerd. Doel is om te ontdekken hoe u het evangelie op een bij u passende manier in de eigen omgeving bekend kan maken. De volgende workshops komen voorbij:

- Hoe leg ik het evangelie uit?

- Missionair discipelschap (trainen van nieuw-gelovigen)

- Missionaire activiteiten op middelbare scholen

Wanneer: maandag 13 oktober, 19.30 uur Waar: Luctor gebouw, Mheneweg Noord 1, Oldebroek

 

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment