veg oldebroek

OLDEBROEK - Het Chr. Mannenkoor ’t Harde e.o. geeft samen met Chr. gemeentekoor “Een nieuw lied” van de Vrije Evangelische Gemeente Oldebroek een concert dat centraal staat bij het lijden en de opstanding van Jezus Christus. Het concert zal door beide koren in gedeeltes worden gebracht die op elkaar aansluiten  en zo het paasevangelie in een aaneensluitend geheel zullen bezingen. Dit alles samengesteld door de dirigenten van de koren Wim Magré en Henk van der Maten .

Al vroeg in het jaar is er begonnen met repetities van oude, maar ook nieuwe paasliederen waarin met name de passie sterk naar voren zal komen, en menig bezoeker  dichter bij het paasevangelie gebracht zal worden. Naast de koren is er ook medewerking  van gastmucici, De in de regio bekende Johan van de Graaf zal het pianospel  verzorgen  waarbij  Carina Bossenbroek de panfluit zal bespelen.  Ook niet weg te denken zijn de heren dirigenten die als toetsenisten grote bekendheid genieten en de samenzang zullen begeleiden die ruim zal worden ingemeten in het programma.

Het concert zal worden gegeven op zaterdag 24 maart ,in de Vrije Evangelische Gemeente te Oldebroek, Aanvang 19:30 uur (19:00 uur kerkzaal open.) De toegang is vrij maar er is wel een collecte om de onkosten te dekken, bij een eventueel batig saldo zal deze worden geschonken aan het zendingswerk van de  Vrije Evangelische Gemeente Oldebroek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment