glo

OLDEBROEK - De afgelopen jaren organiseerde sport- en gezondheidscentrum Contour diverse hardloopwedstrijden. Dit jaar hebben Zendingsorganisatie Globalrize en Contour besloten om samen te werken. Behalve hardloopwedstrijden zijn er dit jaar ook twee prachtige wandeltochten uitgezet in de mooie omgeving van Oldebroek. Voor beide activiteiten zowel voor de wandeltochten als de hardloopwedstrijden is gekozen voor de datum van vrijdag 25 mei. Vanaf 13.30 wordt er gewandeld waarbij men de keuze heeft uit een wandeltocht van 10 km of 21 km. Om 18.00 starten de kinderen met hun run over 0,8 km of 2 km. De volwassenen starten om 19.00 uur met wedstrijden over 5,10 en 21 km. De start en finish zijn bij Sport- en Gezondheidscentrum Contour in het centrum van Oldebroek. Inschrijven kan via www.globalrize.nl.

Er worden veel deelnemers verwacht vanuit het hele land. Dankzij een brede PR-actie via internet die GlobalRize zal uitvoeren wordt de nodige media aandacht georganiseerd. De opbrengst van beide activiteiten komt volledig ten goede aan het werk van GlobalRize. GlobalRize en Contour verwachten veel van deze samenwerking. Zo beschikt GlobalRize inmiddels over 140 vrijwilligers waarvan een deel ook zal worden ingezet bij de organisatie van deze activiteiten.

Frans de Lange van GlobalRize en Driekus van de Schootbrugge van Contour zien de samenwerking vol vertrouwen tegemoet. Driekus brengt zijn kennis en expertise in en GlobalRize veel vrijwillige inzet en marketing rondom het evenement.  “Als GlobalRize zijn wij bijzonder blij met de kans die ons geboden wordt om dit prachtige evenement mede te organiseren. Wij zijn een organisatie met als basis Oldebroek. Veel mensen werken vaak vanuit huis maar met de vaste werknemers voelen we ons erg thuis op het bedrijventerrein de Oude Dijk waar inmiddels steeds meer mensen een werkplek weten te vinden. De missie om de hele wereld te bereiken met het evangelie blijkt een enorme uitdaging die de komende jaren veel werk zal gaan bieden aan veel medewerkers wereldwijd. Aansturing zal vooral plaatsvinden vanuit Oldebroek. Middels dit element willen we ons ook duidelijk present stellen in Oldebroek en de regio. Er gebeuren hier mooie dingen en graag willen we daarom de naamsbekendheid in de regio vergroten. Een evenement als dit is wat dat betreft een uitgelezen kans voor ons als organisatie. Helemaal als we dit evenement uiteindelijk met een plus kunnen afsluiten” aldus Frans de Lange.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment