maranathaconferentie 2018 90x1305 1

OLDEBROEK - Op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 februari 2018 is de jaarlijkse driedaagse conferentie. Bij deze Maranatha Conferentie in de Vrije Evangelische Gemeente ligt het accent op de wederkomst van Christus. Er zijn zowel middag- als avondsamenkomsten.

Het thema van deze conferentie is: ‘Als de Heiland zal verschijnen.´ De middagsamenkomsten beginnen om 15.00 uur; de voorganger is Prof. Dr. W. Ouweneel. Voorafgaande is er om 14.30 uur een bidstond. Het thema voor de middagen is ‘Het volk Israël n.a.v. Rom. 9,10 en 11.

In de avonddiensten gaan voor: Ds. T. Niemeijer, br. J. Brunt, br. M. Penning en. Thema’s zijn ‘De dag van Christus, De verschijning van Christus en De overwinning van Christus’.
In de avonddiensten zullen ‘The Spirit uit Doornspijk’, het gemeentekoor ‘Een Nieuw Lied’ en het Veluws mannenensemble’ hun muzikale medewerking verlenen. De avonddiensten beginnen om 19.30 uur. Indien gewenst kunt u gebruik maken van een broodmaaltijd tussen de middag- en avondsamenkomst. De driedaagse conferentie is voor iedereen toegankelijk. 

Meer informatie www.vegoldebroek.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment