kruiskerk

WEZEP - Op 4 februari, ook de zondag van het werelddiaconaat, wordt er in een feestelijke eredienst het50 jarig jubileum van de Kruiskerk aan de Kerkweg in Wezep gevierd.  Het is een dienst waarin ds. Han Wilmink voorgaat. Hij is sinds afgelopen zomer de nieuwe predikant van de Kruiskerk en geniet landelijk ook bekendheid als de kookdominee. De muzikale medewerking wordt verzorgd door Arjan en Edith Post op trompet,  prof. dr. Doeke Post op orgel en Claire Hooyer op piano. De dienst begint om 09.30 uur.

 Iedereen is van harte welkom om deze dienst bij te wonen. Ook na de dienst bent u welkom voor een kop koffie, thee of fris met wat lekkers erbij. Bent u niet in de gelegenheid om deze dienst bij te wonen dan kunt u deze ook beluisteren via kerkdienst gemist > Gelderland > Wezep > Kruiskerk

 Ter gelegenheid van dit jubileum zal prof. dr. Doeke Post, al 50 jaar organist van de Kruiskerk,  dit weekend zijn boek presenteren: ‘Een halve eeuw Kruiskerk - even omkijken’.  Voor leden van de Kruiskerk wordt dit boek door de kerkenraad aan alle leden als jubileumherinnering aangeboden. Voor wie dit boek ook graag wil? Het is tegen betaling verkrijgbaar. Nadere informatie hierover volgt. Ook worden dit weekend de ideeën voor renovatieplannen middels een korte 3d presentatie getoond.

IMG 4875

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment