19884517 1372698569451719 2696435885596642792 nOLDEBROEK - Bent u op zoek naar de zin van het leven? Vraagt u zichzelf soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vindt u het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en houdt u van een goed gesprek? Of wilt u zich gewoon eens verdiepen in het christelijke geloof? Dan is de Alpha-cursus iets voor u.

Op 24 januari 2018 start men met een Alpha-cursus. De cursus duurt +/-11 weken en zal op de woensdagavond gehouden worden in het boerderijmuseum aan de Bovenstraatweg 10-a in Oldebroek.

De cursusavonden beginnen om 18.30 uur met een gezamenlijke maaltijd, waarbij er alle ruimte is om elkaar te leren kennen. Daarna zal er een inleiding gehouden worden, waarna er in kleinere groepjes over het onderwerp doorgepraat wordt. De avonden worden rond 21.30 uur afgesloten.

Halverwege de cursus zal het onderwerp over de Heilige Geest behandeld worden. Omdat dit wat meer tijd vergt zal men hier een half weekend aan besteden. Vrijdagavond vertrekt men naar een locatie waar men ook de nacht zal doorbrengen. Een aantal lezingen over de Heilige Geest zullen verdeeld over de vrijdagavond en zaterdag worden gegeven. Daarnaast is er ook alle ruimte voor een stuk recreatie en ontspanning. Zaterdag aan het begin van de avond zal het weekend afgesloten worden.

Deelname is gratis. Alleen voor het weekend zal een eigen bijdrage gevraagd worden. Voor meer informatie of opgave kunt u contact opnemen met: Wim Duitman : wimduitman@hotmail.com 

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment