malawi

OLDEBROEK - De Hervormde Gemeente Oldebroek heeft elk jaar een winteractie, waarbij men een project financieel steunt. Deze winter betreft dat het bouwen van een school in Malawi. Frank Bosch en Jaap ten Hove zijn zondag 14 januari om 19.00 uur te gast bij het programma Actief Geloven op LocoFM.

Frank en Jaap zullen in dit uur meer vertellen over deze schoolbouw in Malawi en de diverse actie's die daarvoor worden gehouden. In mei hopen onder anderen vier gemeenteleden af te reizen naar Malawi om te helpen bij de bouw.

Inmiddels zijn er al een aantal actie's geweest om geld bijeen te brengen. De komende tijd volgen onder anderen nog een midwinterwandeling, een stamppottenbuffet en een sinaasappelactie. Verder komt er aan het einde van de maand een speciale actie voor de kinderen in de vorm van een klussenkaart.

Op zaterdag 3 maart om 19.30 wordt er in de Hervormde Kerk in Oldebroek een zangavond ten bate van de winteractie gehouden met medewerking van het Christelijk Mannenkoor Stereo uit Genemuiden. 

De uitzending van Actief Geloven wordt zondagavond verzorgd vanuit wijk 2 van de Hervormde Gemeente Oldebroek

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment