IMG 9420UPDATE: Kerstwandeling gaat helaas niet door

WEZEP - Op 21 december tussen 17.00 – 20.30 uur kun je vanaf Hoeve Op Vollenhof ((Vollenhofsweg 3) al wandelend over het landgoed Vollenhof het kerstverhaal beleven. Paden en wegen zijn verlicht tijdens deze wandeling. In groepen, gewapend met een stormlantaarn, zoek je de weg naar het “Licht”. Op een aantal plekken beleef je fragmenten uit het kerstverhaal, verteld, gespeeld en bezongen met aan het eind van de tocht de stal “van Bethlehem” waar het allemaal begon. Een mooi avontuur voor jong en oud om het kerstverhaal te beleven. Chocolademelk, koek en gezelligheid ontbreken in de stallen, schuilplaatsen en op deel van boerderij “Hoeve Op Vollenhof” niet.

Deze kerstwandeling is een samenwerking tussen Paulus- en Kruiskerk, landgoed Vollenhof en zorgboerderij Hoeve Op Vollenhof. Gegevens: Kosten zijn 4 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot 12 jaar voor de wandeling en ook koek en drinken.

Voor deze activiteit moet men zich tevoren (uiterlijk 19 december) aanmelden via mailadres kerstopvollenhof@gmail.com  Graag aangeven naar welke starttijd (17, 18, 19 of 20 uur) je voorkeur uit gaat. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment