CMK 6590

OLDEBROEK/ 't HARDE - Op dinsdag 26 december geeft het mannenkoor uit ’t Harde  het 39e kerstconcert in de Goede Herderkerk te Oldebroek . Het koor ervaart het kerstconcert ieder jaar als één van haar hoogtepunten. Daarom geeft het koor ook dit jaar een concert met daarin nieuwe kerstliederen, die door dirigent Henk van der Maten , en die met enthousiasme zijn ingestudeerd. De oude kerstliederen zijn echter zo mooi met het nieuwe repertoire ‘verweven’ dat het kerstevangelie als een blinkende ster straalt in deze donkere dagen.

Het concert zou geen waardig kerstconcert zijn  als er geen medewerking verleend wordt door verschillende gastmusici. Het koor mag zich dit jaar verheugen op de komst van  Marco van de Graaf op het orgel,  Jorit Woudt op de piano en Erika Vogel met de dwarsfluit. Nieuwkomers zijn de familie van der Maaten, met hun marimbaspel. De koorsolo’s  worden dit jaar verzorgd door Rijk Rozeboom en Evert Ponstein. Gezien de namen van de gastmusici en de reputatie van het koor, mede dankzij vorige kerstconcerten, mag het publiek weer een mooie avond verwachten. Op een passende wijze kunnen  dan zo de kerstdagen afgesloten worden. 

Het concert begint om 19:30 uur,  maar de kerk is al open vanaf 19:00 uur.  De entreekosten bedragen  € 10,- p.p. voor volwassenen.  Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. De toegangsbewijzen  zijn in de voorverkoop € 7,50 en donateurs kunnen voor € 5,- p.p.  in de voorverkoop 2  bewijzen kopen op vertoon van een geldige donateurskaart. De voorverkoopadressen zijn: ‘The Readshop’ op ’t Harde,  Boekhandel  ‘De Medeklinker’ in Oldebroek, Bouwmarkt ‘De Meule’ in Oosterwolde  en ‘Modehuys  Den Horsten”  in Doornspijk.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment