cdlauWEZEP - Zaterdag 13 mei werden de opnames gemaakt in de Grote Kerk in Hasselt, een geliefde locatie voor het opnemen van cd's vanwege de goede akoestiek, wat u ook terug hoort bij het beluisteren van de cd Haven van Rust van het Christelijk Mannenkoor "Laudate Deum"  uit Wezep Zaterdag 18 november 2017 wordt de cd op feestelijke wijze gepresenteerd in de Nederlands Gereformeerde kerk De Morgenster in Wezep. Deze avond begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Aan deze avond wordt medewerking verleend door degenen die ook meegewerkt hebben bij de opnames. Dit zijn Gerwin Boswijk, Harrie Stijf en Martin Vermeer en dirigent Thom Hesseling, die een groot aandeel heeft gehad in de totstandkoming van de cd. Hij heeft samen met de koorleden lange tijd toegewerkt naar de opnames die geslaagd mogen heten.

De koorledenj zijn na alle inspanningen heel blij met de nieuwe cd. Eén van de koorleden zei zelfs dat hij kippenvel kreeg bij het beluisteren. Zij hopen dan ook dat u zult genieten van deze presentatie-avond en misschien zelfs wel een exemplaar van de cd mee wilt nemen voor thuis. En dat kan, want na afloop is de cd te koop. U kunt ook van tevoren alvast uw bestelling plaatsen, persoonlijk bij één van de koorleden, of door gebruik te maken van het bestelformulier op de website van Laudate Deum. Dit kan vanaf 6 november 2017.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment