WEZEP - Op zaterdag 11 oktober 2014 is er in Wezep een dansavond bij dansschool Bruinewoud van INKTVISZ.  Je hoeft niet perse te kunnen dansen, want je kunt op deze avond bij de beginners aanschuiven voor een dansles. De naam INKTVISZ is een afkorting van Interkerkelijke Talentvolle Vrienden in Samenzijn. Waarom talentvol?

Iedereen heeft talenten meegekregen van de Schepper. INKTVISZ richt zich op christelijke happy singles, maar heeft niet het doel mensen te koppelen. Mensen zonder cristelijke zijn overigens ook welkom. Voor welke leeftijd is INKTVISZ bedoeld? ‘Je bent te oud voor de jeugdclub en te jong voor de bejaardensoos en je wilt wat’ is de slogan. Heb je tussentijds een relatie opgedaan of ben je dan zelfs getrouwd, mag je best wel een keer meedoen.

Aanvang van het dansen bij dansschool Bruinewoud is om plm 21:00 uur. De kosten hiervoor bedragen 10 euro.

Vooraf kun je  genieten van een ovenheerlijke stamppotbuffet (met diverse gerechten en garnituren) bij restaurant Trefpunt in Wezep.Aanvang 18:45 tot 20:45 uur. De kosten hiervoor zijn inclusief twee consumpties 15 euro. Alle twee de locaties zijn voor eventuele treinreizigers goed te doen.

Voor vragen kun je contact opnemen met 06-36356406. Meer info en aanmelding graag via: www.inktvisz.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment