countryZWOLLE - De één is een publieksfavoriet met een lange staat van dienst; de ander een publieksfavoriet die nog maar kort van zich laat horen. Zet ze bij elkaar en je weet dat het publiek dus hoe dan ook een geweldige avond heeft. En dat is precies wat gaat gebeuren: de Country Trail Band en Half A Mile trekken eind oktober en begin november met elkaar door het land! Op vrijdag 24 oktober zijn ze in de Stinskerk aan de Westenholerweg 19 Zwolle. 

Het betekent dat de liefhebbers van country, Americana, folk en southern gospel zeker aan hun trekken komen. Half A Mile brengt een aanstekelijke mix van folk, southern gospel en

Americana die het Nederlandse publiek in rap tempo enthousiast maakte, met een glansrol voor de harmony-zang van Hanna en Susanne van Gemeren. De muzikanten brengen allemaal de muziek op een manier die doet denken aan ervaren groepen als The Isaacs en Sons of Korah, met als samenvattende omschrijving: akoestische muziek vanuit het hart, op God gericht. Vorig jaar bracht Half A Mile haar debuut cd ‘Promised’ uit en werd ze genomineerd voor de aanmoedigingsprijs van de Zilveren Duif awards.

De Country Trail Band heeft onder leiding van Wim Pols al bijna 30 jaar bijgedragen aan de ontwikkeling van country muziek in Nederland. Ze tourde in die jaren samen met nationale en internationale artiesten en bracht maar liefst 17 cds uit, met als recent werk ‘A Thing Called Love’ waarop zij nummers van Johnny Cash speelt. De opbrengst van uitgebrachte albums en video’s gebruikt de Country Trail Band voor de sponsoring van verzorgings- en evangelisatiewerk in ontwikkelingslanden, waardoor hun optredens, die al entertainment en inspiratie samenbrengen, nóg meer meerwaarde krijgen. Wim Pols ontving vorig jaar de Zilveren Duif Oeuvreprijs; o.A. voor zijn verdiensten in en voor de Country Trail Band.

Aanvang: 20.00 uur | Toegang: 15,- (inclusief reserveringskosten, Kaarten ook verkrijgbaar bij plaatselijke evangelische boekhandel)

Reserveren via: www.events4christ.nl of bel 0172-471483

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment