martin

HATTEMERBROEK - De bekende gospelzanger Martin Brand zal  28 september 17:00 uur optreden in De Hoeksteen te Hattemerbroek. Hij brengt een totaalprogramma met zijn eigen liedjes, verhalen. De samenzang zal begeleid worden door het Vredeskerk combo.

Muziek maken en zingen tot eer van Gods grote naam zal centraal staan in de dienst met als thema: ''Volg je mij?''

Martin Brand werkt al jarenlang als zanger, spreker en schrijver en staat bekend om zijn spontane en open manier van optreden. Interactie, humor, geloof, passie, kwetsbaarheid en enthousiasme zijn woorden die vaak worden gebruikt om zijn optredens te beschrijven.

Hij verzorgde honderden optredens in het land en bracht inmiddels 6 cd’s uit met Nederlandstalige gospel. Ook werkt Brand als dirigent, presentator bij Groot Nieuws Radio en als artistiek leider van de HQ kunstschool in Soesterberg voor jong talent.

In juni 2012 was de gospelzanger landelijk in het nieuws en leefden duizenden met hem mee toen hij onverwacht bezweek aan een hartstilstand. Een week voordat hij zou spreken op de EO jongerendag. Brand herstelde snel en betrad 2 maanden later weer voor het eerst het podium. “Dat ik nog leef zie ik als een wonder en daarvan wil ik genieten! Nog meer dan vroeger heb ik zin om mijn tijd goed te besteden. Mijn gezin staat bovenaan. Andere mensen hopelijk inspireren en mijn geloof met hen delen door liedjes en verhalen zie ik als mijn levenswerk. Zo ervaar ik dat” zegt Martin Brand.

Mensen die het optreden van Martin Brand willen bijwonen zijn van harte welkom.

Meer info over Martin Brand: www.martinbrand.nu

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment