WEZEP - Op de eerste zondag in oktober geeft de Protestantse Kerk in Nederland op een bijzondere manier uiting aan haar verbondenheid met Israël. De Vredeskerk doet dat door er een speciale themadienst aan te wijden.

Voor de muzikale omlijsting zijn leden van mannenkoor D.E.V. uit Kampen gevraagd om op te komen zingen. Uit het uitgebreide repertoire van het koor zingen zij bekende psalmen, mooie gezangen en vlotte spirituals, allemaal gearrangeerd door hun voormalige dirigent Klaas Jan Mulder en/of de huidige dirigent Gerwin van der Plaats.

Laatstgenoemde zal niet alleen het koor op piano begeleiden maar ook de gemeentezang op het orgel. Van Gerwin van der Plaats die vaker met één van zijn koren in de Vredeskerk is geweest en toen ook de gemeentezang op orgel begeleidde, is inmiddels bekend dat hij dat op een enthousiaste en aanstekelijke wijze doet.

Ds. Joh. Van Holten heeft de leiding in deze dienst en hij verzorgt ook de meditatie.

Iedereen uit Wezep en omstreken is van harte welkom. De Vredeskerk is te vinden aan het Heidepad 81 te Wezep. De themadienst begint (5 oktober) om 19.00 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment