Persfoto

OLDEBROEK - Al sinds jaar en dag genieten mensen van de manier waarop zwarte muziek, de zogenaamde Black Gospel wordt vertolkt. Het is met name de passie, vrijheid en intensiteit in deze muziek wordt die veel mensen aanspreekt. Omdat het een beleving is om iets dergelijks ook zelf eens mee te maken, organiseert Gilbère Produkties in samenwerking met de band Gware en (Black Gospel) dirigente Iris de Jong zogenaamde Black Gospel workshops met als doel een gelegenheidskoor wat een eenmalig concert met Black Gospel muziek verzorgt. Zowel Gware als Iris hebben de afgelopen jaren hun sporen dik verdiend in de muziek en helemaal in de Black Gospel wereld.

 Voor wie is dit bestemd? Voor iedereen, voor jong en oud. Ook wanneer je zelf denkt dat je niet goed genoeg zingt. Je hoeft geen auditie te doen, iedereen kan meedoen. Het enige wat van belang is, is dat je het leuk vindt om lekker samen met anderen te zingen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op dinsdag- en donderdagavond (20 en 22 mei a.s.) studeren we samen een aantal songs in onder begeleiding van Iris de Jong in het kerkgebouw van 'Luctor et Emergo' gelegen aan de Mheneweg Noord 1, te Oldebroek. Op zaterdagmiddag (24 mei a.s.) is dan de generale repetitie, waarna we met elkaar een Amerikaanse maaltijd nuttigen. 's Avonds ben jij dan onderdeel van een eenmalig Black Gospelkoor in een prachtig concert.

Intensief? Jazeker, maar een onvergetelijke ervaring!

Lijkt het je leuk om dit feest mee te maken, geef je dan op met vrienden, collega's, familie, je koor, kortom met iedereen die je maar kunt verzinnen. Natuurlijk zijn er kosten met een dergelijk evenement gemoeid, maar die hebben we zo laag mogelijk gehouden (25,- per persoon) zodat dat geen belemmering hoeft te zijn. Natuurlijk gaan we er van uit dat je voor het concert op zaterdagavond (24 mei a.s.) iedereen uitnodigt die je maar kent, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Voor het concert wordt geen entree geheven en vol is vol!

Waar kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan via de volgende website www.gilbere.nl/happy .

Heb je voldoende zangervaring, dan kun je je ook opgeven voor het zingen van een solopartij. Hiervoor geldt wel een korte auditie waarvoor je dan wordt uitgenodigd.

Wil je dit feest meemaken, geef je dan snel op!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment