Joyce van BovenWEZEP – In de serie zomeravondzangdiensten in de Pauluskerk treedt op 2 juli a.s. de singer-songwriter Joyce van Boven op. Voorganger is ds. Irma Smits. De dienst begint om 19.00 uur

Joyce van Boven zingt al vanaf dat ze klein was. Later zat ze in diverse bands van kerken en in een aantal grote gospelkoren waaronder De-light van producer Gerrit Dekker. Joyce is sinds 2006 getrouwd met Elbert van Boven. Samen hebben ze twee kinderen, Joëlle en Tobias. Samen met haar man schrijft ze teksten.

Deze teksten hebben uiteindelijk geresulteerd in een album met zelf geschreven liedjes dat de naam Joy! mee krijgt. Hieraan wordt op het moment gewerkt in een hernieuwde samenwerking met Gerrit Dekker en muzikanten als Luca Genta en Robert Tyrone Riekerk. Joyce wil met haar zelf geschreven teksten en muziek mensen bemoedigen, prikkelen en inspireren. Dit alles doet ze met God de Vader als inspiratie en bron van alles. Dit is goed terug te horen in haar nummers.
In deze zomeravondzangdienst zal Joyce zowel zelf enkele eigen nummers zingen als ook bekende liederen met alle aanwezigen. Iedereen is welkom in deze zangdienst die om 19.00 uur begint.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment