5117925

WEZEP - De jaarlijkse Open Doors Nacht van Gebed in Wezep wordt dit jaar gehouden in de Pauluskerk. Deze gebedsavond voor vervolgde christenen is op vrijdag 16 juni a.s. Het begint om 18.00 uur en is om 24.00 uur afgelopen. Er zijn vier blokken waarin één werelddeel of land centraal staat. Er wordt een filmpje getoond waarin is te zien hoe daar wordt geleelfd, er zalt een lied gezongen worden en aan de hand van een lijst met gebedspunten worden gebeden.

Dat bidden gebeurt meestal in kleine groepjes en je bent niet verplicht om hardop te bidden. Je mag komen en gaan wanneer je zelf wilt.

Voor meer informatie: www.opendoors.nl

Aanslagen in Egypte eisten de levens van zeker 45 koptische christenen. Niet alleen in Egypte is er veel geweld tegen christenen. Tienduizenden christenen in Irak sloegen op de vlucht voor Islamitische Staat. Ze wonen verspreid over de hele wereld. En in Nigeria werden opnieuw meisjes en vrouwen door Boko Haram ontvoerd. Wat is hun toekomst?

Dit is slechts een greep uit de nieuwsberichten van de afgelopen tijd. Het geweld tegen christenen neemt toe. We kunnen ons nauwelijks voorstellen wat voor impact dit heeft op de lokale kerk. Toch kunnen we een verschil maken in het leven van vervolgde christenen. Landsgrenzen en gevangenismuren belemmeren ons gebed niet!

Neem voor vragen contact op met: Gerda Hoeve, tel. 0611114347

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment