vanwerven

WEZEP - Iedereen beschikt over talenten: dingen waar je goed in bent en waarschijnlijk ook plezier in hebt. Talenten mag je delen met anderen. Dat kan op veel verschillende manieren: op het werk, in je dagelijks leven, door het beoefenen van je hobby... of door ze te laten veilen op de talentenveiling voor Ghana! Op 17 juni 2017 organiseert de actiegroep Gaan naar Ghana een talentenveiling voor Ghana. En iedereen kan talenten indienen óf bieden op de geboden talenten. Een schilderklus, hulp bij de aangifte van het inkomstenbelastingformulier, een terras reinigen, een taxirit of een avondje oppassen... Het zijn allermaal ‘talenten’ waar op geboden kan worden tijdens de talentenveiling voor Ghana op 17 juni 2017. Ook specifieke vragen naar talenten kunnen ingestuurd worden, zodat op deze vraag een aanbod gezocht kan worden.

Henk van Bergeijk is namens de actiegroep initiatiefnemer van het project. “We zijn op zoek naar mensen die belangeloos hun talent ter beschikking stellen én naar mensen die graag gebruik willen maken van deze talenten. Het levert een win-winsituatie op en dat maakt het leuk. We zijn duidelijk op zoek naar diensten, en zijn dus geen ‘bazaar’ waarop je (oude) spullen kwijt kunt.”

Wat is jouw talent?

We zijn op ook op zoek naar uw talent. Wilt u onze actie Gaan naar Ghana ondersteunen door uw talent te laten veilen? Mail dan voor 12 juni 2017 uw talent (omschrijving + contactgegevens) naar talentenveiling@hervormdwezep.nl. Zit u om een dienst verlegen of wilt u bieden op de aangeboden talenten? Mail dan deze vraag ook naar bovenstaand e-mailadres.

Alle informatie over de veiling én een overzicht van de reeds aangeboden talenten is te vinden op www.hervormdwezep.nl.

Gaan naar Ghana

In juli 2017 gaat een enthousiaste groep van ongeveer dertig deelnemers vanuit de Hervormde Gemeente Wezep/Hattemerbroek naar Ghana. Schouder aan schouder met de lokale bevolking zullen deze jongeren klaslokalen bouwen en hygiënevoorlichting geven. De groep uit Wezep blijft na het bouwen nog zeker vijf jaar betrokken bij het project. Het doel is niet alleen klaslokalen bouwen, maar blijvend goed onderwijs bieden aan de jongeren in Ghana.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment