musicfestival

WEZEP - in Wezep wordt op zaterdag 20 mei van 16.00 tot 21.00 uur aan de Marienrade 1 een Music & Food Festival  gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd door Gkv Noorderlicht en  NGK Morgenster. Op dit festival worden verschillende  activiteiten georganiseerd.  Er is een optreden van El Shaddai,  van Double Four,  een achttal mannen dat a capella zingt, een shantykoor treedt op n de GKV band speelt. Daarnaast is er een klassiek repertoire op piano en dwarsfluit. U hoort muziek van Danny Lohues met daarbij uitleg over zijn teksten. En niet te vergeten cabaret met Jeffrey Koerhuis.

Daarnaast zijn er kraampjes waar je lekker kunt eten en drinken . Je koopt een strippenkaart en daarmee betaal je bij de kraampjes.  Er zijn o.a. Syrische hapjes, tapas, eten uit Zuid- Afrika, salsa, mini pizza´s, lekkere appeltaarten en koffie, thee en limonade.  Aan de kinderen is ook gedacht. Er staan voor hen een springkussen en een panna-kooi klaar. Op een vuurtje kunnen ze hun eigen broodjes bakken en er is ijs.

Dan een activiteit waarbij de organisatie de hulp van Wezep nodig  heeft. Zij willen een Wezeps record Line-dance organiseren. Dansschool Bruinewoud wil daarbij helpen. Dick geeft die dag een workshop en leert de deelnemers de beginselen aan van line-dance. Dit zal een vijftien minuten duren. Daarna hoopt men het Wezeps record te vestigen en daarvoor is het noodzakelijk dat er veel mensen komen.  Deze workshop begint rond de klok van 16.15 uur.

Aan de dag is een doel verbonden, namelijk Zorgboerderij Benjamin. Zij hebben dringend nieuwe tafels en stoelen nodig voor de kantine.  Daarnaast is er geld nodig voor veevoer en andere zaken.