WEZEP - Op zondagmorgen 31 augustus wordt in de Kruiskerk (Kerkweg 6 te Wezep) een kerkdienst gehouden waarin schilderijen ons vertellen over het thema 'de loop van het leven'.

De afgelopen twee jaren heeft een groep mensen uit de Kruiskerk en de Pauluskerk o.l.v. Bertine van Beek schilderijen gemaakt aan de hand van vier subthema's: geboorte/ontstaan – liefde – lijden – sterven/dood. Deze vier subthema's komen ook terug in de kerkdienst.

Schilders vertellen over hun gedachten en schilderijen, en liederen, gedichten, muziek en bijbellezingen omlijsten elk subthema. De kerkdienst in de Kruiskerk begint om 9.30 uur. Voorganger is ds. Pieterjan de Buck. Iedereen is van harte welkom.

In de week na 31 augustus zijn er nog twee momenten waarop iedereen de schilderijen bij 'de loop van het leven' kan komen bekijken. De schilders exposeren hun werk in de Kruiskerk op maandagavond 1 september van 19.00-20.30 uur, en op zaterdag 6 september van 11.00-13.00 uur. De toegang is vrij. We hopen veel mensen te mogen begroeten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment