WEZEP - Op 27 augustus a.s. hoopt het koor Pro Ecclesia uit Wezep haar repetities te hervatten. Dit nieuwe seizoen staat in het teken van het 60-jarig bestaan van het koor dat men eind dit jaar hoopt te beleven! Hiervoor zijn de leden gestart met een mooi nieuw repertoire waaraan voor de vakantie al flink gewerkt is. Op 21 maart 2015 hopen ze u dan ook op een prachtig concert te trakteren. In het kader van dit jubileum staat eveneens voor de leden een boottocht gepland op 20 september.

Ook staat de inmiddels vertrouwde medewerking aan de Volkskerstzang in het Dolfinarium in Harderwijk weer op het programma, evenals zingen in diverse kerken en verzorgingstehuizen.

Nieuwe leden van harte welkom, kom vrijblijvend eens een repetitie bijwonen. De eerste avond van het seizoen is zoals gewoonlijk een inloopavond, we zingen een uur en daarna is er een hapje en een drankje.

Pro Ecclesia repeteert als altijd op woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur in de grote zaal van Ons Gebouw bij de Ned. Geref. kerk De Morgenster, Zuiderzeestraatweg 503 in Wezep.

Men hoopt oude en nieuwe leden te mogen begroeten.

Info: Ina Mulder 038 3761644 of Jansje van Blankers 038 3763464

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment