cd

HATTEMERBROEK - Het christelijk mannenkoor Ailanthus uit Wezep heeft woensdag 16 juli onder de titel 'Heer U bent mijn Leven'  een eerste CD gepresenteerd. Dit gebeurde in het pand van Muziekcentrum Souman waar dirigent Geurt Souman de eerste exemplaren overhandigde aan de heer Schram (trouw luisteraar), Aleid Blokdijk (echtgenote van het overleden koorlid Jan) en Anja Boer (echtgenote van het overleden koorlid Henk). De naam van de CD is gekozen door de koorleden.  

De CD is verkrijgbaar bij de Evangelische boekhandel de Rivier en kost 12,50. Verder kunt u ook via de site van Ailanthus deze bestellen of bij Hans van Gelder, Azaleastraat 37, Wezep.

Kijk HIER voor een fotoreportage van Alida Bosma

Het Chr. Mannenkoor Ailanthus uit Wezep staat onder leiding van Geurt Souman (Ailanthus betekent hemelboom). Het koor is een aantal jaar geleden spontaan ontstaan omdat er mannen gezocht werden voor een eenmalig optreden tijdens een jubileumdienst in de kerk. Het ging echter zo mooi, dat men één keer in de week bleef samenkomen om eenvoudige christelijke liederen te zingen. Dat sprak zo aan, dat er steeds meer mannen bij kwamen en in 2010 is het koor officieel opgericht. Momenteel telt het koor bijna 50 leden, variërend in leeftijd van 13 tot 75 jaar. Het koor is bekend door zijn medewerking aan kerkdiensten in de wijde regio.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment