Vredeskerk wezep

WEZEP - Op 1e Pinksterdag wordt er 's avond in de Vredeskerk een zangdienst gehouden. Muzikale medewerking is daarbij van h​et gospelkoor Alemet uit Oene. Het ​koor ​staat onder leiding van dirigent Erik Korterink. ​Naast koorzang wordt ook samen met het koor bekende liederen uit de Evangelische liedbundel, Liedboek voor de Kerken, Opwekking en Taizé ​ gezongen​

De overdenking wordt verzorgd door ds. B.G. Versteeg uit Nijkerkerveen. De dienst begint om 19.00 uur.

Schrijf reactie (0 Reacties)

hoeksteen

HATTEMERBRPOEK - Op 1e Pinksterdag hoopt het interkerkelijk koor His Reflection uit Hoge Enk haar medewerking te verlenen ​ aan de kerkdienst in 'De Hoeksteen' te Hattemerbroek.​ Het koor ​telt​ ongeveer 50 leden ​ en d​e dirigente is Edith Post. 

​Dominee​ Ten Voorde uit Nunspeet gaat in deze dienst voor.

​De aanvang is om 09.30 uur. Iedereen is van harte welkom!​

Schrijf reactie (0 Reacties)

pauluskerk wezep

WEZEP- Op Pinksterzondag 4 juni houdt de Pauluskerk ’s avonds om 19.00 uur een Openluchtdienst bij de muziekkoepel in het winkelcentrum Meidoornplein. Deze feestelijke zangdienst wordt geleid door ds. Arjan Oosterwijk en muzikaal begeleid door CMV De Eendracht. Iedereen is hartelijk welkom. Neem eventueel een klapstoeltje mee.

Schrijf reactie (0 Reacties)

laudate

WEZEP - Het chr. Mannenkoor  'Laudate Deum 'heeft in de Grote of Sint Stephanuskerk in Hasselt een cd-opname gehad.  Naast dirigent Thom Hesseling verleenden de pianist Harrie Stijf, organist Gerwin Boswijk  en de tenor  Martin Vermeer  hieraan hun medewerking.

De geluidsopnamen en de verdere cd-productie zijn in handen van HOVO Records uit Elburg, bijgestaan door klankregisseur Bea Schreurs. Deze nieuwe cd, met daarop veel mooie liederen, zal later dit jaar uitkomen.

Schrijf reactie (0 Reacties)

PM5

WEZEP - PraiseMen5, een enthousiaste en ervaren praiseband uit Kampen, komt naar de Vredeskerk in Wezep. Tijdens een zangdienst onder het motto ‘Opgewekt naar Pinksteren’ begeleidt PraiseMen5 de samenzang en speelt zij luisterliederen. De gekozen liederen zijn van Sela of uit Opwekking. In deze zangdienst verzorgt ds. J.C. Oosterwijk uit Wezep de meditatie.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

1417471971 2053
WEZEP – ‘Blij met de Bijbel’ is het thema van de nieuwe tournee met de roodblauwe circusachtige gospeltent van het Nederlands Bijbelstudie Centrum (NBC). Die start zondag 28 mei weer in Wezep.

Tot en met vrijdag 2 juni staat de tent bij Boomkwekerij Hoekert aan de Zuiderzeestraatweg 410. Zowel overdag als ‘s avonds om 20:00 uur (dinsdag 19:00 uur) zijn er programma’s voor diverse doelgroepen.

 Kijk voor meer informatie op http://www.bijbelstudie-evangelisatie.nl/

Schrijf reactie (0 Reacties)

WEZEP - In Wezep wordt vandaag, zaterdag 20 mei van 16.00 tot 21.00 uur aan de Mariënrade 1, een Music & Food Festival  gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd door Gkv Noorderlicht en  NGK Morgenster. Op dit festival worden verschillende  activiteiten georganiseerd.  Er is een optreden van El Shaddai, Double Four, een achttal mannen dat a capella zingt, een shantykoor en de GKV band speelt. Daarnaast is er een klassiek repertoire op piano en dwarsfluit. U hoort muziek van Danny Lohues met daarbij uitleg over zijn teksten. En niet te vergeten cabaret met Jeffrey Koerhuis.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

NJD

DOORNSPIJK - Op  zaterdag 27 mei is er in de Gereformeerde Kerk te Doornspijk een ritmische psalmzangavond. Medewerking wordt verleend door het Veluws Mannenensemble o.l.v. Wim Magré en het Noorder Jongerenkoor uit Drachten o.l.v. Wilbert Magré. Ds. A.D. Goijert uit Nijkerk verzorgd de opening, meditatie en de sluiting. Het orgel en de piano worden bespeeld door vader en zoon Magré.

Beide koren zingen prachtige psalmen en bewerkingen van psalmen. Tevens is er ruimte voor samenzang en een meditatie door Ds. A.D. Goijert.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

obroek hoekert

OLDEBROEK/WEZEP –  Het Nederlands Bijbelstudie Centrum (NBC) toert deze zomer weer met zijn rood-blauwe, circusachtige tent en het inmiddels vertrouwde thema ‘Blij met de Bijbel’ door het land. De tournee start zondag 28 mei traditiegetrouw in Wezep. Tot en met 2 juni staat de tent bij Boomkwekerij Hoekert aan de Zuiderzeestraatweg 410.  Zowel overdag als ‘s avonds om 20:00 uur zijn er programma’s voor verschillende doelgroepen, waarin volgens de organisatoren geloof in Jezus Christus en het belang van de Bijbel centraal staan in gesproken en gezongen woord.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

18341802 1884844081541410 5192611690024974868 n

Schrijf reactie (0 Reacties)

boeldag

OLDEBROEK - Op zaterdag 20 mei houdt de Goede Herderkerk in Oldebroek de jaarlijkse boeldag. Deze dag wordt gehouden bij de kerk aan de Van Asch van Wijcklaan en zal om 10.00 uur beginnen. Er zijn tal van activiteiten, zoals een rommelmarkt (deze begint om 9.00 uur), een schiettent met prijzen voor jong en oud, u kunt uw auto laten wassen, een ritje maken met een paardentram. Vis roken, meedoen aan diverse spelletjes voor jong en oud en het Rad van Fortuin draait met mooie prijzen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 3800

WEZEP - Burgemeester Adriaan Hoogendoorn opende vanmiddag een volledig nieuw ingerichte showroom van de Goede Doelen Outlet in Wezep.Voorheen lag de nadruk met name op de verkoop van kantoormeubelen. Vanaf heden kunt u er ook terecht voor veel, mooie en stijlvolle woonmeubilair.

Fotoreportage Thias Esseboom

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Hart vol

WEZEP – Zondagmorgen 21 mei is er om 11.00 uur een familiedienst in de Pauluskerk met als thema ‘Waar het hart vol van is ...’. Ds. Irma Jansen-Kleinjan is de voorganger en muzikale medewerking wordt verleend door Elianne van Loo en Arjan Gobius du Sart.

Een voetbalfan is lyrisch over zijn of haar club, je bent een echte fan van Formule 1 racing en daar praat je dan graag over met anderen. Maar in hoeverre gaat dat ook op voor het geloof?

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

elly

OLDEBROEK - Zaterdag 27 mei 2017 organiseert Kulturhus de Talter in Oldebroek een kindervoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar.

Elly en Rikkert zijn vooral bekend door hun kinderliedjes. Ook bij de voorstelling valt er veel mee te zingen en mee te doen. Liedjes met een bijbelse inhoud, maar ook situatie’s uit het dagelijkse leven die voor kinderen herkenbaar zijn passeren de revue. Er is volop vrolijkheid en humor. De deuren gaan open vanaf 14.30 uur en de voorstelling begint om 15.00 uur. De toegang is vrij.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

 vanwerven

WEZEP - Iedereen beschikt over talenten: dingen waar je goed in bent en waarschijnlijk ook plezier in hebt. Talenten mag je delen met anderen. Dat kan op veel verschillende manieren: op het werk, in je dagelijks leven, door het beoefenen van je hobby... of door ze te laten veilen op de talentenveiling voor Ghana! Op 17 juni 2017 organiseert de actiegroep Gaan naar Ghana een talentenveiling voor Ghana. En iedereen kan talenten indienen óf bieden op de geboden talenten. Een schilderklus, hulp bij de aangifte van het inkomstenbelastingformulier, een terras reinigen, een taxirit of een avondje oppassen... Het zijn allermaal ‘talenten’ waar op geboden kan worden tijdens de talentenveiling voor Ghana op 17 juni 2017. Ook specifieke vragen naar talenten kunnen ingestuurd worden, zodat op deze vraag een aanbod gezocht kan worden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Pauluskerk

WEZEP - Op zaterdag 13 mei wordt er van 10.00 tot 15.00 uur de jaarlijkse rommelmarkt en bazaar georganiseerd in en rond de Pauluskerk aan de Van Limburg Stirumlaan in Wezep. De middenstand heeft weer leuke prijzen geschonken voor de verloting en kinderen kunnen tegen een kleine vergoeding een moederdagcadeau maken. En wie is de berste taartenbakker van Wezep?

Bent u diegene die bedreven is in het bakken van een mooie, lekkere taart? Doe dan mee met 'Heel Wezep Bakt'. Breng uw taart om 11.00 uur naar de pauluskerk en uw bakwerkt zal door een bekwame jury worden beoordeeld. Om 13.30 uur wordt bekend gemaakt wie de titel mag dragen van beste bakker/bakster van Wezep.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

pz2

KAMPEN - In scholengemeenschap Pieter Zandt aan de Kamperstraatweg 1 wordt zaterdag 13 mei een verkoopmarkt gehouden. Van 11.00 tot 15.00 uur kunt u er terecht. Behalve verkoopkramen zijn er ook spelletjes voor de jeugd. Voor de inwendige mens zijn er puddingbroodjes, fruit, vis en friet.

De verkoopmarkt wordt opgeluisterd door het jeugdpsalmkoor. De opbrengst van de markt is volgens de organisatie “voor onze medemens aan de andere kant van de wereld.”

Schrijf reactie (0 Reacties)

c3 cf

WEZEP - Help mee om 10 miljoen maaltijden te verstrekken. Afgelopen maanden waren er ruim 6 miljoen, van de 18 miljoen mensen in Malawi die niet voldoende eten hadden om te overleven. Nu zijn er heel veel mensen gestorven. Gewoon doodgegaan omdat ze geen eten hebben. Het betrof vooral jonge kinderen en ouderen.  Vijf jaar geleden is stichting Charity uit Oosterwolde begonnen met het helpen van 21 boeren. Nu, vijf jaar later, doen er 2.100 boeren mee aan dit project. Deelnemers wordt geleerd hoe zij op een duurzame manier hun mais kunnen verbouwen met behulp van verrijkte compost en de dagelijkse dauw. De stichting verstrek hen de zaaizaden en de meststoffen. Dit jaar is naar schatting de opbrengst meer dan 500 ton aan goede maiskorrels.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

'T LOO - Stichting Imara houdt normaal de verkoop voor Moederdag samen met de autowasdag bij de Maranathakerk, maar omdat er dit jaar geen autowasdag bij die kerk is houdt Stichting Imara haar verkoop bij het Buurthuis op ‘t Loo. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 15.00. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

9 04 2005 001

OLDEBROEK - De Interkerkelijke VrouwenVereniging Oldebroek gaat samen met de vrouwenvereniging uit Oosterwolde op woensdag 10 mei op reis. De reis gaat dit jaar naar de Betuwe. Eerst wordt een bezoek gebracht aan “De Breierij” in Beneden-Leeuwen. Hier is van alles te zien over gebreide kleding. Daarna gaat de reis naar Buren. In dit stadje ligt de grondslag van het Huis van Oranje. Dit wordt uitgebreid belicht in het “Museum Buren & Oranje”.

Het vertrek vanaf het Raadhuisplein is om 8.45 uur.

Schrijf reactie (0 Reacties)