OLDEBROEK -  Woensdagmiddag 11 juni is een 77-jarige man uit 't Harde overleden als gevolg van de verwondingen die hij opliep toen hij met zijn motorscooter in botsing kwam met een auto op de Bovendwarsweg in Oldebroek.

Het ongeval vond even voor 16.30 uur plaats. Een 26-jarige automobiliste uit Oldebroek reed over de Bovendwarsweg richting Oldebroek en wilde links afslaan de Laanzichtsweg in. Ze moest daarbij om een bus heenrijden die op de Laanzichtsweg klaar stond om de Bovendwarsweg op te rijden, en zag de tegemoetkomende motorscooter van de 77-jarige man daarbij over het hoofd. Toen de automobiliste afsloeg botste de 77-jarige man frontaal tegen de rechterzijde van haar auto aan. De man raakte hierbij zwaargewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij kort daarna overleed.

De Verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse om de exacte toedracht van het ongeval te onderzoeken. Van de hevig geschrokken automobiliste is ter plaatse een eerste verklaring opgenomen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment