2018 Compilatie Werving 101z.rand

OLDEBROEK - Er is een grote brand of ernstig ongeval en de brandweer gaat ter plaatse. Het klinkt vanzelfsprekend maar dat is het niet. De brandweer bestaat voor tachtig procent uit vrijwilligers en om op sterkte te blijven zijn continu nieuwe mensen nodig. Brandweerpost Oldebroek kan bijvoorbeeld nieuwe mensen gebruiken.

Benieuwd of dit wat voor jou is? Meld je dan aan voor de inloopavond bij de post in Oldebroek op donderdag 24 september, 19.30 uur via  brandweerpostoldebroek@vnog.nl

De brandweer in Oldebroek zoekt tevens mensen die ook overdag beschikbaar zijn. Ben je overdag slechts enkele uren beschikbaar (bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn, of als je in ploegendienst werkt), dan ben je zeer zeker ook van harte welkom op donderdag 24 september.

Vergoeding
Als brandweervrijwilliger red je bijvoorbeeld mensen in noodsituaties. Dat kost inzet en kracht. Maar het geeft ook zeer veel voldoening om samen met een team een klus te klaren en je in te zetten voor het redden van mens en dier. We bieden echter meer. Op de eerste plaats zorgt de brandweer voor een goede opleiding. Daarnaast ontvang je een financiële vergoeding voor de scholing, oefeningen en de uitrukken. Ook zorgt de brandweer voor een goede verzekering.

De vrijwilligers van brandweer Oldebroek combineren hun dagelijks werk met het werk als brandweerprofessional. In geval van een melding komen zij naar de kazerne om uit te rukken en mensen in een noodsituatie te helpen. Om dit te kunnen blijven doen, hebben wij jou nodig! Een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid staan voorop. Verder is het een pré wanneer je, als je in loondienst bent, toestemming hebt van je werkgever om in geval van een alarmering je werkplek te verlaten. Zij gaan eventueel graag in gesprek met je werkgever om dit te realiseren. Is er iemand in je omgeving die ook aan het profiel voldoet, niet in Oldebroek woont maar wél werkt, dan is hij of zij ook van harte welkom op 24 september. Ook belangstellenden uit Oosterwolde zijn van harte welkom.

Meld je aan voor de informatiebijeenkomst
Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan via brandweerpostoldebroek@vnog.nl voor de informatiebijeenkomst op donderdag 24 september, 19.30 uur. Je toekomstige collega’s verheugen zich op jouw komst en staan klaar om een en ander te demonstreren en om al je vragen te beantwoorden.

Mogelijk ben je wel geïnteresseerd, maar niet in de gelegenheid naar de informatiebijeenkomst te komen. Neem dan ook contact op via  brandweerpostoldebroek@vnog.nl en er wordt dan zo snel mogelijk contact met jou opgenomen. Kijk ook voor informatie op www.bijdebrandweer.nl of www.brandeweeroldebroek.nl

Ook andere brandweerposten in de regio kunnen nieuw talent gebruiken. Kijk op www.bijdebrandweer.nl om welke posten het gaat.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment