elias6

WEZEP -Naarr aanleiding van de vechtpartij  vrijdagavond in Wezep, heeft de politie een 34-jarige man uit Hattem aangehouden. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. De politie is nog op zoek naar getuigen..

 

 

 

Gisteravond rond 22.45 uur is er een vechtpartij ontstaan in een cafe aan de Zuiderzeestraatweg in Wezep. Bij deze vechtpartij is ook gestoken waarbij twee personen gewond zijn geraakt. De vechtpartij kreeg zijn vervolg buiten op straat en daar zijn ook nog eens drie personen gewond geraakt. Rond 02.30 uur vannacht heeft de politie een 34/jarige man uit Hattem aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij het steekincident.  Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. De slachtoffers  zijn vier mannen uit Wezep (18, 20, 21 en 21 jaar) en een 45-jarige man uit Kamperveen.

De politie is volop bezig met het onderzoek. Getuigen worden gesproken en er wordt een buurtonderzoek uitgevoerd.  Wat de aanleiding van de ruzie is, is nog onbekend en wordt uiteraard onderzocht.

Getuigenoproep

Als mensen meer informatie of misschien beelden hebben over de vechtpartij van vannacht dan kunnen zij contact opnemen met de politie op 0900-8844. Wanneer je wel informatie hebt maar anoniem wilt blijven kan men bellen met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment