112

ELBURG - Op zaterdag 28 september laten de hulpdiensten u graag zien wat ze in huis hebben.  Alle hulpdiensten komen dan samen in Elburg om zich aan en voor u te presenteren.  Brandweer, Politie, Ambulance, KNRM, Defensie, Rode Kruis, Bergers, Gemeente alle diensten met een belangrijke rol zijn aanwezig. Met nieuwe voertuigen, maar ook met oldtimers.

1-1-2 Daar red je levens mee!  Een uitspraak die iedereen wel kent. 1-1-2 bel je als er echt iets ergs aan de hand is. Een inbraak, een ongeluk of een brand.  De alarmcentrale alarmeert de hulpdienst die nodig is. Binnen enkele minuten staat de hulpdienst voor u klaar.  Inzet gereed om hulp te verlenen in noodsituaties. Inzet gereed om kleine en grote rampen te bestrijden.


Hulpdiensten zijn tot veel in staat! Ze zijn goed getraind en hebben uitstekend materiaal en prachtige voertuigen.  Op het kazerneterrein en het nabijgelegen bedrijventerrein Broeklanden vinden spectaculaire demonstraties plaats. Demonstraties voor jong en oud. In de kazerne is een verzamelbeurs. Liefhebbers uit alle windstreken laten u graag mooie verzamelingen zien.  De dag wordt afgesloten met een rondrit door de gemeente. Alle hulpverleningsvoertuigen zwaaien op deze manier de gemeente uit. Misschien gebruiken ze hierbij nog wel een sirene.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment