46749931 758328594516275 2372236361726951424 n

HATTEM - 'Meisje bijna van haar fiets gereden- wie helpt ons haar te vinden?' Deze oproep plaatste de politie Hattem-Heerde op Facebook.  Gistermiddag kwam de melding binnen dat iemand in verwarde toestand in een auto was weggereden. De politie maakte zich ernstig zorgen om deze persoon en ging daarom op zoek naar hem. Toen hij de politie zag ging de man ervandoor en werd de achtervolging ingezet. 'Tot onze grote schrik zagen we dat hij daarbij bijna een meisje van haar fiets reed. Gelukkig ging het net goed, maar helaas konden we niet stoppen om te kijken hoe het met haar ging. Nu komen we heel graag in contact met het meisje en haar ouders. We hebben er namelijk een naar gevoel aan over gehouden en we willen graag weten hoe het met het meisje is en of ze er erg van is geschrokken. Misschien wil het meisje ook een verklaring afleggen over het feit dat ze bijna van haar fiets is gereden,' aldus de politie.

De rit van de verwarde man eindigde helaas tegen een boom en hij is naar het ziekenhuis gebracht. De man wordt verdacht van het overtreden van artikel 5 van de Wegenverkeerswet, het veroorzaken van gevaar voor medeweggebruikers.

Het gebeurde gisteren rond 14.45 uur op het kruispunt van de Vechtstraat / Hessenweg in Hattem. Het gaat om een blond meisje van 8 á 9 jaar met waarschijnlijk een blauwe jas op een donkere fiets.

Ben jij dat meisje? De politie hoort graag hoe het met je gaat. Je kunt bellen via 0900 8844 of een berichtje via Facebook van de Politie Heerde-Hattem sturen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment