OLDEBROEK - Zaterdag 17 mei 2014 is er een groots spektakel op het Raadhuisplein in Oldebroek. De vrijwillige brandweer Oldebroek houdt dan namelijk een Promodag. Er zullen diverse brandweervoertuigen opgesteld zijn die bekeken kunnen worden. Altijd al eens achter het stuur van een grote tankautospuit willen zitten, of een tankwagen van dichtbij willen zien? Dit is je kans, want alle voertuigen zijn toegankelijk! De diverse aanwezige brandweermannen kunnen tevens alle vragen die er zijn beantwoorden.

Naast de brandweer is ook de politie, ambulance, Hartveilig Wonen, Brandveilig Leven en ACM opleidingen zijn aanwezig.

Zij hebben ook allerlei voertuigen bij zich en allerlei materiaal. Een leerzame dag dus voor jong en oud! We beginnen om 9.00 uur en de dag duurt tot 16.00 uur. Voor de kids is er ook een springkussen aanwezig en de mogelijkheid wordt geboden koffie, frisdrank of een warme snack te kopen! Toegang is geheel gratis!

Zaterdag 17 mei 2014 wordt er eveneens een brandweer wedstrijd georganiseerd in Oldebroek. Diverse korpsen uit het hele land zullen hun kennis en kunnen laten zien. Genoeg te beleven dus!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment