Politie 2WEZEP - Dinsdagavond werd er door de politie een bestuurder van de weg gehaald die te diep in het glaasje had gekeken. De man blies 1160 ug/l. De wijkagent geeft aan dat dit uitzonderlijk veel is.

Als gevolg hiervan werd het rijbewijs ingenomen.

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

PolitieboeteOLDEBROEK/ELBURG - In Wezep werd een aantal jongeren staande gehouden door de politie na vernieling van een verkeersbord aan de Zoutlanddreef. Een proces-verbaal en de schade vergoeden was het gevolg. In Oldebroek werden 3 bestuurders beboet vanwege het door rood rijden bij het tijdelijke verkeerslicht aan de Zuiderzeestraatweg.

In Elburg werd een wildplasser beboet, dit voor een bedrag van 140 euro. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

1112SWIFTERBANT/OLDEBROEK - Bij een valpartij van een groep wielrenners op de Ketelmeerdijk vlak bij de Ketelbrug is woensdagavond één van de fietsers ernstig gewond geraakt. Het blijkt te gaan om een 59-jarige man uit Oldebroek. De man is hard op het asfalt terecht gekomen. De verwondingen waren van een dusdanige aard dat personeel van de traumahelikopter heeft geassisteerd met de hulpverlening.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

politie11OLDEBROEK - De politie Oldebroek meldt op Twitter, dat er gisteravond in Oldebroek een man is aangehouden, die in het bezit was van een tas met inbrekerswerktuigen. De man bleek een bekende van de politie te zijn. De politie werd nog geholpen door een getuige, die zag dat verdachte een tas weg gooide.

De verdachte zal een proces-verbaal krijgen en de tas met inhoud werd in beslag genomen.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Getuigen gezocht

OLDEBROEK - De politie van Oldebroek meldt op Twitter, dat men op zoek is naar een insluiper. Deze sloeg zijn slag bij een woning aan de Vierhuizenweg in Oldebroek. De insluiping vond vanmiddag plaats tussen 15.00 en 16.30 uur. Er wordt geld vermist. De verdachte zou een kale man zijn in de leeftijd van 30 tot 40 jaar in een blauwe Ford.

Was u getuige of heeft u tips, dan mag u dat melden via 0900 - 8844

Schrijf reactie (0 Reacties)

1112WEZEP- Op de A28 vond vanmorgen een kop-staartbotsing plaats bij knooppunt Hattemerbroek. Het ongeval gebeurde op het gedeelte van Wezep richting Zwolle-Zuid. Er vielen geen gewonde. Wel kwam een ambulance ter plekke om de bestuurders na te kijken. Vanwege de materiële schade moest een bergingsbedrijf ter plekke komen om de auto's af te slepen. 

Door het ongeval ontstond een file van zeven kilometer.

Schrijf reactie (0 Reacties)

politieuniformnieuwsOLDEBROEK - Een verwarde man van 39 jaar wordt sinds donderdag 02.00 uur vermist vanaf de Bovenstraatweg in Oldebroek. Hij loopt op blote voeten en draagt een blauwe trui en een spijkerbroek met vieze knie.

Update: De vermiste manspersoon is weer terecht. Hulpverlening gaat worden opgestart.

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

Getuigen gezochtHATTEMERBROEK - Afgelopen dinsdag omstreeks 14.30 uur zag een bewoner uit Hattemerbroek een verdacht persoon lopen in omgeving Nachtegaalstraat Hattemerbroek. Later bleek er een poging tot inbraak te zijn geweest.

Het gaat om een man van ongeveer 1,80 meter lang met een getinte huidskleur en smal postuur. Hij is vermoedelijk tussen de 25 en 30 jaar, droeg een zwart vest met capuchon over hoofd, zwarte broek en zwarte schoenen met witte streep.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

bureau gldWEZEP - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden, waarvan één uit Wezep. Op 24 februari 2017 rond 12:45 uur hebben twee mannen in de Kruidvat aan de Meidoornpassage in Wezep het vak met lipsticks van het merk Max Factor leeggeroofd.

Een kwartier later werden door de tweede man de producten uit de make-up bak van Max Factor gestolen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto News United Stefan Verkerk 1HEERDE - De vrouw die dinsdagmorgen in Heerde de controle over haar auto verloor op een parkeerterrein is overleden. Het gaat om een 78-jarige inwoner van die plaats.

De vrouw was bezig met inparkeren, maar verloor door nog onbekende oorzaak de controle over de auto. De vrouw was deels al uit de auto en raakte bekneld. Ze werd zwaargewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed de vrouw.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto News United Stefan Verkerk2EPE - De toestand van de motorrijder die zaterdagmorgen onderuitging op de A50 is kritiek. Dat meldt de politie. Het ongeluk gebeurde even voor 11.00 uur bij Epe. Medeweggebruikers verleenden eerste hulp. Een traumahelikopter landde op de rijbaan. De motorrijder is met de ambulance naar het Isala-ziekenhuis in Zwolle gebracht. De trauma-arts ging mee. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto News United Stefan VerkerkEPE - De snelweg A50 bij Epe is dicht. Bij een ongeluk is een motorrijder zwaargewond geraakt. Een traumahelikopter landde op de rijbaan. De motorrijder is met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De trauma-arts ging mee.

Omleiding
Bij knooppunt Hattemerbroek is een omleiding ingesteld. Verkeer richting Apeldoorn volgt de borden met Amersfoort erop (A28, A1). Tussen Hattem en Epe staat 8 kilometer file. In de andere richting staat een kijkersfile. De politie roept op om niet te gaan spookrijden. De politie heeft veel meldingen gekregen over automobilisten die omkeerden en tegen het verkeer in richting Heerde reden. 'Dit is levensgevaarlijk', waarschuwt een woordvoerster.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto News United Stefan VerkerkWEZEP/HEERDE - Een automobilist op de Kamperweg tussen Heerde en Wezep is vrijdagmorgen gewond geraakt nadat hij op een groot zwijn botste.

De bestuurder kwam door de botsing met het zwijn tegen meerdere bomen terecht. Hij kon op eigen kracht uit de auto komen, maar werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn wagen heeft flinke schade opgelopen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

18238021 777491669077066 6348529010505785399 oOLDEBROEK/ELBURG - In verband met een lopend onderzoek is de politie Elburg-Oldebroek op zoek naar een geel 45-km wagentje (brommobiel) en de bestuurder daarvan. Dit meldt men op hun facebookpagina

Inmiddels heeft de politie bekend gemaakt, dat men weet wie de bestuurder is

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

politie11OLDEBROEK - In Oldebroek werden door de politie Oldebroek bij een woning voorbereidingen aangetroffen voor het opzetten van een hennepkwekerij. De politie heeft actie ondernomen om de onveilige situatie te beëindigen. De betrokken instanties zijn ingelicht en nader onderzoek zal volgen.

Eerder vanmorgen vond er een snelheidscontrole plaats aan de Bovendwarsweg met behulp van een lasergun. Hierbij werden twee automobilisten bekeurd.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

18155805 775016719324561 2303658777660750541 oHEERDE - Afgelopen nacht werd er in Heerde een man aangehouden met inbrekerswerktuigen in het bezit. Naast de inbrekerswerktuigen werden er ook 2 grote jerrycans, met hierin brandstof, aangetroffen. Dit meldt de politie Oldebroek/Elburg op haar facebookp[agina

 Vermoedelijk zijn de jerrycans met de gevulde brandstof van diefstal afkomstig. Mocht u deze jerrycans missen of mist u brandstof, dan mag u dat melden via 0900 8844.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

18121834 1456012257783860 4145446007214692124 oELBURG - Vanochtend zijn er twee fietsen gestolen vanaf de parkeerplaats bij de Jumbo in Elburg. Dit meldt de wijkagent op Twitter. Het betrof onder anderen een zo goed als nieuwe witte e-bike (zie foto). Aan de fiets waren op het moment van de diefstal nog Back fietstassen bevestigd.

Men is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien, dan mag u dit melden via 0900 - 8844

Schrijf reactie (0 Reacties)

Getuigen gezocht

OLDEBROEK - De politie van Oldebroek meldt op Twitter, dat men op zoek is naar getuigen van vernieling van het springkussen van speeltuin 'Op de Wip' in Oldebroek. Deze vernieling vond afgelopen week plaats.

Was u getuige of heeft u tips, dan mag u dat melden via 0900 - 8844

Schrijf reactie (0 Reacties)

politie11OLDEBROEK/ELBURG - Een man uit Oldebroek werd de afgelopen nacht in Elburg aangehouden. Dit gebeurde na een achtervolging vanuit Flevoland, waarbij politie Oldebroek assisentie verleende. De man bleek te rijden onder invloed. Verder was het een onrustige horecanacht waarbij 26x proces-verbaal werd uitgereikt voor verschillende feiten.

Boetes werden onder anderen uitgedeeld voor het wildplassen tegen een winkelpand (149 euro), baldadigheid, het drinken op straat en het beledigen van de politie.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

PolitieboeteOLDEBROEK - Op de Westerweg in Oldebroek werd vrijdag een snelheidscontrole gehouden. Hierbij werd een rijbewijs ingevorderd. De automobilist reed met een snelheid van 125 km/h in plaats van de toegestane 60. 

Verder werd er nog een bestuurder aangehouden die teveel alcohol had genuttigd. Hij werd meegenomen voor nader onderzoek.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)