Politieboete

WEZEP - Vrijdagavond 9 april is een 31 jarige inwoner uit Wezep voor de derde keer in korte tijd staandegehouden ivm het rijden met ongeldig rijbewijs. Tegen de man wordt wederom proces-verbaal opgemaakt.

Schrijf reactie (0 Reacties)

112

OLDEBROEK -  Het alarmnummer 112 is er voor spoedeisende hulp. Dit nummer bel je wanneer je zelf, of iemand anders, in direct gevaar is of als er gevaar dreigt. Bijvoorbeeld als iemand zwaargewond is, dringende medische hulp nodig heeft, bij brand of als je getuige bent van een misdrijf zoals geweld of een inbraak.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSC09070

OLDEBROEK,  - Op dinsdagochtend 6 april rond 07:00 uur, was er een eenzijdig ongeval op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek. Een bestuurder raakte van de weg en belandde in de sloot. De bestuurder is ongedeerd uit de auto gekomen en werd onderzocht door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee. De auto werd uit de sloot gehaald door het bergingsbedrijf.

Foto's Jack Aalderink

Schrijf reactie (0 Reacties)

politie11

NOORDEINDE - De politie heeft vanmorgen een man uit Noordeinde aangehouden in verband met het vernielen van een auto. De man is ingesloten in Apeldoorn en hij wordt door de recherche verhoord.

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail DSC 0096 ex 1

OLDEBROEK - Bij een ongeval tussen een vrachtwagen en een fiets op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek is een jongen (12) gewond geraakt. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenchauffeur wordt gehoord als getuige. De VOA doet onderzoek. De Zuiderzeestraatweg is in beide richtingen tussen de Vierhuizenweg en de Mheneweg Zuid afgesloten.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Politie

OLDEBROEK -  Bij een gezamenlijke controle met de politie, belastingdienst en de gemeente is begin maart op een vakantiepark in Oldebroek drugs aangetroffen. De drugs is in beslag genomen. Bij de controle werden ook diverse auto’s afgevangen. Er zijn nog geen aanhoudingen gedaan maar de politie sluit dit niet uit.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

De plek van het ongeval is afgezet met schermen Foto Stefan Verkerk NewsUnited

HEERDE - Een automobilist is dinsdag om het leven gekomen op de Kamperweg in Heerde. Dat meldt de politie. Het eenzijdige ongeluk gebeurde aan het begin van de middag ter hoogte van de Ossenbergweg. De auto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste frontaal tegen een boom. De wagen vloog daarna in brand. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De plek van het ongeval is afgezet met schermen.

- door Mediapartner Omroep Gelderland - 

Schrijf reactie (0 Reacties)

Rookmelders redden levens ophangen 2

Weet jij hoeveel rookmelders er nodig zijn in jouw woning? Vul de Rookmelderwijzer in en kom erachter. Na het beantwoorden van alle vragen ontvang je advies middels drie pakketten: voldoende, beter en best. Bekijk welk pakket het beste bij jouw woonsituatie past. Het is belangrijk om werkende rookmelders op de juiste plekken in je huis te hebben hangen en ze goed te onderhouden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

159761656 4476013835748623 5304258241433004075 o

Vandaag komen er in het hele land zware windstoten voor van 75-90 km/uur uit een zuidwestelijke richting.De windpiek valt in de tweede helft van de ochtend en aan het begin van de middag. De verwachting is dat in de loop van de middag de wind langzaam weer afneemt.

Overlast of schade?

Bij acuut gevaar bel je 112. Is er geen spoed, maar heb je toch de brandweer ter plaatse nodig, bel dan 0900-0904.

Schrijf reactie (0 Reacties)

156921137 2235656773230927 8077964202195876310 n

HATTEM -  Vrijdagavond werd een Poolse automobilist tijdens verkeerstoezicht met de videoauto door de politie gemeten met 180 km/u waar 120 was toegestaan. Via de A50 bij Hattem reed hij de A28 op richting Zwolle. Daar werden door de politie snelheden gemeten tot 170 waar 80 was toegestaan. Bij de staande houding kregen de agenten het vermoeden van drugsgebruik vanwege uiterlijke kenmerken.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail NL Alert

OLDEBROEK  - De overheid zet NL-Alert steeds vaker in bij een noodsituatie. Bijvoorbeeld bij een grote brand. Ook in Gelderland wordt het alarmmiddel regelmatig ingezet. Ontvang je een NL-Alert? Lees het bericht meteen, kom in actie en help anderen. 8 op de 10 mensen waardeert het wanneer een NL-Alert wordt ingezet bij een incident in hun omgeving, blijkt uit onderzoek1. Bijna driekwart (73%) vindt het daarnaast terecht als zij een NL-Alert ontvangen. Ook komen veel Gelderlanders in actie als zij een NL-Alert ontvangen. Bij een grote brand sluiten zij ramen en deuren en zetten zij de mechanische ventilatie uit. Ook informeren zij hun directe omgeving zoals buren, vrienden of familie. Bijvoorbeeld via de groepsapp van de buurt.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

7c332231 df8d 40fa be60 0817963ee069

OLDEBROEK – De brandweer was vanmorgen met twee blusvoertuigen ter plaatse aan de Koeleweg  in Oldebroek voor een uitslaande schuurbrand. In de schuur stonden ook motoren. De schuur is volledig uitgebrand. Omdat de schuur naast een woning stond werd er opgeschaald naar middelbrand. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Schrijf reactie (0 Reacties)

politie11

WEZEP - De politie onderzoekt een poging tot woninginbraak in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek.

De poging tot inbraak is gepleegd op dinsdag 19 januari 2021 tussen 19:45 uur en 19:50 uur in de Azaleastraat te Wezep.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Geen spoed, wel brandweer

Schrijf reactie (0 Reacties)

Rookmelders redden levens

Schrijf reactie (0 Reacties)

Hoe ontstaat een schoorsteenbrand

Schrijf reactie (0 Reacties)

Politie

KAMPEN/OLDEBROEK  -  Vanmorgen kreeg de politie omstreeks 04.50u een meldingvan een diefstal aan de Rivierduinen. De melder zag twee manspersonen gehurkt bij zijn auto zitten ter hoogte van de tankdop. De mannen hadden een jerrycan, knipschaar en een stuk slang bij zich. Nadat de melder de mannen zag heeft hij op het raam geklopt en tevens de politie gebeld. De verdachten gingen er vandoor.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Hé doe de deur dicht!

Schrijf reactie (0 Reacties)

politie

WEZEP - Op zaterdagavond 5 december 2020, omstreeks 20.13 uur heeft er een 'verlaten plaats na ongeval' plaatsgevonden aan de Azaleastraat in Wezep. Op beelden is te zien dat er twee mensen langsfietsen en tegen de auto opbotsen. De eigenaar wil graag in contact komen met deze mensen. Ben jij of ken jij deze personen? Meld je dan bij de politie!

Schrijf reactie (0 Reacties)

Waar moet de CO-melder hangen

Schrijf reactie (0 Reacties)