c9be56b6 ffd1 4310 a704 83cf10f62eceWEZEP - Vanmiddag vond er op de kruising van de Stationsweg met de Seringstraat een kop-staartbotsing plaats. Bij het ongeval raakten twee personen gewond. Beiden werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Bij de botsing waren drie voertuigen betrokken. Deze liepen flinke schade op. Door de botsing loopt het doorgaande verkeer enige vertraging op. Het is nog niet bekend wat de oorzaak is van het ongeval.

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

DHwzujqUIAAVm1QWEZEP - De buitengewoon opsporingsambtenaar ( BOA) van de gemeente Oldebroek maakte op 21 augustus melding van een forse afvaldump, die werd aangetroffen op een parkeerplaats bij de Wezepsche Heide in Wezep. Het afval bleek te bestaan uit huisraad en huishoudelijk afval. 

Vandaag werd er een verdachte gehoord naar aanleiding van deze dump en vervolgens werd proces-verbaal opgemaakt. Dit leverde hem een boete op van €379,- .

Schrijf reactie (0 Reacties)

1112WEZEP - Vanmiddag zijn op de A28 tussen 't Harde en Zwolle bij afslag Wezep rond 16.00 uur drie auto's betrokken geraakt bij een ongeluk. Bij het ongeval raakte niemand gewond, wel kwam er nog een ambulance ter plekke, maar dat was meer ter controle.  Er is door het ongeval wel een file ontstaan in de richting van Zwolle. Deze had rond 16.30 uur een lengte van 9 kilometer. Inmiddels is de file aan het oplossen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto Rijkswaterstaat

HATTEM - Op de A28 richting Zwolle zijn dinsdagavond ter hoogte van knooppunt Hattemerbroek meerdere voertuigen op elkaar gebotst.

Vanwege onderzoek en bergingswerkzaamheden was de hoofdrijbaan enige tijd afgesloten. Volgens Rijkswaterstaat was de weg rond 19.30 uur weer vrij.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

1112WEZEP - Op de Kamperweg tussen Wezep en Heerde is een personenauto laat in de middag frontaal in aanrijding gekomen met een boom. Personeel van brandweer en ambulance hebben de bestuurster uit de auto gehaald.

De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd met de ambulance. De flink beschadigde auto zal moeten worden afgesleept

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Politie 2WEZEP - De wijkagent in Wezep, Han Moes, meldt dat er bij de politie een melding is binnengekomen, dat er twee personen in Wezep langs de deuren gaan. Deze geven zich uit als medewerkers van de Kamer van Koophandel.

Inmiddels laat de wijkagent, even na 15.30 uur, weten dat hij één van de personen heeft gesproken. Het blijkt dat ze MKB adviseurs zijn en in opdracht van de Kamer van Koophandel werken.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto News United Stefan VerkerkWEZEP - Vanmorgen heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Keizersweg met de Cotoneasterstraat. Een personenauto en een 45-kilometerauto kwamen met elkaar in botsing. Waarschijnlijk verleende de bestuurder van de 45-kilometerauto geen voorrang aan de op de Keizersweg rijdende auto.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

1112HATTEMERBROEK - Bij knooppunt Hattemerbroek in de richting van Wezep vond vanmorgen een ongeval plaats op de A28 . Een tankwagen en een personenauto raakten met elkaar in botsing. De auto moest worden afgevoerd door een bergingsbedrijf, terwijl de tankauto zijn weg kon vervolgen. Het is niet bekend of er iemand gewond raakte. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

politie img 2648HATTEM - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 32-jarige fietser uit Hattem van de A50 geplukt. De man was dronken en biechtte ook op dat hij de fiets had gestolen. Hij reed ter hoogte van de afrit Hattem op de vluchtstrook. De man was niet veel eerder door dezelfde agenten betrapt bij een eenzijdige aanrijding met zijn auto. Ook toen was hij al dronken en bovendien was de auto onverzekerd. De man uit Hattem is aangehouden, het onderzoek gaat vandaag verder.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DIr cBDW4AAbY67

OLDEBROEK - Het Mega Piraten Festijn is gisteravond goed verlopen volgens de politie. Handhaving Oldebroek geeft op Twitter wel aan dat er 23x proces-verbaal is opgemaakt voor openbare dronkenschap, baldadigheid of verstoren van de openbare orde. Verder werden 20 personen van het terrein verwijderd met een ontzegging. Dit vanwege onbehoorlijk gedrag.

Verder meldt de polite dat er diverse  spullen zijn gevonden o.a. bankpassen en ID kaarten. Deze zijn af te halen bij de gemeente Oldebroek.

Schrijf reactie (0 Reacties)

1112OLDEBROEK - Op de Bovenheigraaf is de afgelopen nacht een auto tegen een boom gebotst. Door nog onbekende oorzaak kwam de bestuurder, die vanuit richting Wezep reed, aan de linkerkant van de weg tegen een boom tot stilstand. 

Bij het ongeval, waar geen alcohol in het spel was, raakte de bestuurder niet gewond, maar het voertuig moest wel worden afgesleept door een berger.

Schrijf reactie (0 Reacties)

1112WEZEP - Op de verbindingsboog van de A28 met de A50 bij knooppunt Hattemerbroek zijn gisteravond twee auto's van de weg afgeraakt als gevolg van heftige regenbuien. Rond 19.45 uur verloor een automobilist in de bocht de macht over het stuur en kwam tussen de bomen terecht. De automobilist raakte niet gewond, wel moest zijn auto worden afgesleept.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

20170828 Hv34 A0014ELBURG - De brandweer van Elburg, brandweer van Oldebroek, Logistiek Apeldoorn, de KNRM, waterpolitie, ambulance, havenmeester en Rederij Randmeer hebben maandagavond een gezamenlijke inzetoefening gedaan op een rondvaartboot in de haven van Elburg. Er was brand ontstaan waardoor he schip stuurloos was geraakt.

Bekijk HIER de fotoreportage van NWVFoto

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

21231020 1462973973793231 7249906541305394969 nWEZEP - De politie van Epe meldt op Facebook dat op maandagavond 28 augustus agenten een melding van een mogelijke ontvoering en mishandeling in Wezep kregen. Met de informatie van de melder en getuigen werden de verdachte en het slachtoffer snel gevonden en werd de verdachte aangehouden. Het slachtoffer werd tegen haar wil in meegenomen door de verdachte, een inwoner uit de gemeente Epe. Het slachtoffer maakt het goed. Omdat het onderzoek nog loopt, deelt de politie verder geen informatie.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

aanhouding door agenten op straatHATTEM/WEZEP - Afgelopen vrijdag werden twee Wezepers betrapt met betrekking tot een vermoedelijke drugsdeal bij het parkeerterrien van de Boni in Hattem. Na controle door de politie bleken de twee personen in bezit te zijn van hasj en amfetamine.

De politie Hattem meldt verder op Twitter, dat beiden op heterdaad zijn aangehouden en dat de zaak nader wordt onderzocht

Schrijf reactie (0 Reacties)

Politie 2WEZEP - Op Facebook heeft Han Moes, wijkagent in Wezep een overzicht gegeven van allerlei zaken, die tijdens een dienst als agent voorbij komen.  "Wat doe je nu eigenlijk tijdens een dienst op je werk? Donuts eten? En heb je een vast maatje?"

Deze vragen wordt de gemiddelde diender vaak gesteld. We geven je graag antwoord:

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Politie 2WEZEP - In Wezep werd vandaag een verdachte aangehouden terzake een zware mishandeling. De politie Elburg meldt verder op Twitter dat de verdachte vast zit.

De recherche doet nader onderzoek in deze zaak

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 20170826 WA0005't LOO - De Demo Classic Race op 't Vreecicuit op ’t Loo is vanmiddag opgeschrikt door een eenzijdig ongeval waarbij een dodelijk slachtoffer te betreuren valt. Het betreft een 58-jarige coureur uit de 500cc klasse afkomstig uit de gemeente Maasgouw in Limburg. Een uitgevoerde reanimatie door de opgeroepen hulpdiensten en medewerkers van de traumahelikopter mocht niet baten. De organisatie heeft daarop besloten het evenement af te gelasten na eerst een minuut stilte in acht te hebben genomen. De VOA gaat een sporenonderzoek verrichten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Politie 2OLDEBROEK - De afgelopen nacht werd er op 't Loo een man aangehouden door de politie. Dit meldt de wijkagent Peter van Essen op Twitter. De man pleegde huiselijk geweld en was onder invloed van alcohol.

De man werd ingesloten en hulpverlening zal worden gestart. 

Schrijf reactie (0 Reacties)

politieWEZEP - Afgelopen dinsdag raakte een bestuurster met haar auto op de Keizersweg in Wezep van de weg. De oorzaak hiervan was alcohol. Wijkagent Jan Willem Jansen maakt op Twitter melding van maar liefst 1515 ug/l. Dit is zeven keer de toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. Het rijbewijs is ingevorderd en de vrouw zal voor de rechter moeten verschijnen.

Gisteren werd een inwoonster van Wezep aangehouden vanwege diefstal uit twee winkels. Medewerkers en burgers hielden de vrouw in eerste instantie aan. 

Schrijf reactie (0 Reacties)