OLDEBROEK - Tijdens een feestelijke bijeenkomst op woensdag 2 juli 2014 in en rond De Talter in Oldebroek worden de winnaars van De Vonk van Oldebroek bekend gemaakt. Het feest begint om 19.00 uur. Rond 19.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats door Burgemeester Hoogendoorn. Verder is er muziek, een circusact, een pannakooi en een hapje en een drankje voor een ieder.

De winnaars krijgen een geldprijs van de gemeente Oldebroek en het VSB fonds om hun plan uit te voeren. Vanaf februari 2014 hebben inwoners van de gemeente Oldebroek, jong en oud, plannen bedacht waarmee de sociale betrokkenheid in hun wijk of dorp verbeterd kan worden. Belangrijke voorwaarde is dat het plan te maken heeft met de jeugd in de leeftijd van 10 – 17 jaar. Uit 21 ingediende plannen heeft een onafhankelijke jury tien plannen gekozen voor de finaleronde. In de afgelopen weken heeft de bevolking van de gemeente Oldebroek, via de website, kunnen stemmen op het beste plan.

Inmiddels is de stembus gesloten. De gemeente Oldebroek omarmt de filosofie van De Vonk. Zij gelooft erin dat mensen volop ideeën

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment