DSCF8196

OLDEBROEK - Burgemeester Hoogendoorn reikte op donderdagavond 2 juli een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Peter van Duijn uit Oldebroek. Dit gebeurde tijdens de raadsvergadering, waarin ook afscheid genomen werd van Peter van Duijn als raadslid. Van Duijn ontving de Koninklijke onderscheiding, omdat hij zich ruim dertien jaar heeft ingezet als raads- en raadscommissielid voor de SGP in de gemeente Oldebroek. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Kijk HIER voor foto's van Jan van de Pol

Peter Van Duijn deed in 2002 zijn eerste politieke ervaring op als raadscommissielid van de commissie Samenleving. Op 18 februari 2003 werd hij beëdigd als gemeenteraadslid. Sinds die tijd is hij onafgebroken lid van de gemeenteraad van Oldebroek geweest. Van 2010 tot 2014 was hij ook fractievoorzitter en voorzitter van de commissie Bestuur en Veiligheid. Wegens aanhoudende gezondheidsproblemen heeft Van Duijn besloten zijn raadslidmaatschap neer te leggen.

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn: “Ik heb Peter van Duijn leren kennen als een bevlogen politicus. Een man die van zich liet horen en genoot van het politieke debat. Het is spijtig dat Peter door zijn gezondheid genoodzaakt is om met het raadswerk te stoppen. “

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment