WEZEP - Zwembad De Veldkamp in Wezep heropent haar deuren op woensdag 1 juli om 09.00 uur. Wethouder Lydia Groot van Oldebroek: “Na de tegenvaller vorige week ben ik er trots op dat het zwembad er weer tiptop bijligt. Ik heet iedereen daarom ook van harte welkom om een frisse duik te nemen. En met dit prachtige weer is onder meer het waterspeelpark een prima plek om van de zon genieten. ”

Afgelopen weken hebben technici hard gewerkt aan verbeteringen aan bijvoorbeeld de ventilatie, de isolatie, het nieuwe douchesysteem en de brand- en inbraakinstallatie. De wethouder vervolgt: “Hoewel het vooral belangrijke verbeteringen van technische aard zijn, zullen de bezoekers ervaren dat bijvoorbeeld het douchen voor en na het zwemmen prettiger is. Ook kunnen de medewerkers de lucht- en waterkwaliteit beter monitoren. Zwemmen wordt op deze manier nog plezieriger!”

Wie informatie wil over bijvoorbeeld de openingstijden en de entreeprijzen van De Veldkamp kan kijken op www.zwembaddeveldkamp.nl of kijk op de Facebookpagina van het zwembad.

Tijdens de renovatie is vorige week asbest aangetroffen in de technische kelderruimte van het zwembad. De asbestsanering is direct opgestart en de gemeente heeft hiervoor een gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld. Asbest in deze vorm en in een afgesloten ruimte heeft geen gevolgen voor de gezondheid van bezoekers en medewerkers van De Veldkamp.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment