HATTEMERBRPOEK - De gemeente Oldebroek voert vanaf 12 juni een woonbehoefteonderzoek uit in Hattemerbroek. De gemeente wil in de toekomst woningen toevoegen die voldoen aan de wensen van de bewoners van Hattemerbroek.  Het vermoeden bestaat dat de afgelopen jaren jonge huishoudens Hattemerbroek hebben verlaten omdat zij hier geen geschikte woning konden vinden.

Enquêtes

Om de woonwensen goed in beeld te krijgen, verspreidt de gemeente de komende weken enquêtes onder de gehele bevolking van Hattemerbroek. Elk huishouden ontvangt een uitnodiging. De enquête kan daarna via internet worden ingevuld. In de uitnodiging staat precies uitgelegd hoe dat werkt. Op verzoek kan de gemeente ook een papieren vragenlijst toesturen. Bewoners van Hattemerbroek kunnen voor een papieren versie telefonisch contact opnemen met gemeente Oldebroek, de heer Tolboom (0525) 638 200.

Jongeren

Thuiswonende jongeren tussen de 18 en 30 jaar oud krijgen een aparte, persoonlijke uitnodiging om een enquête in te vullen. Huishoudens met thuiswonende jongeren kunnen dus meerdere brieven verwachten!

Win een taart

Rond 12 juni kunt u de uitnodiging tegemoet zien. Wij willen u nadrukkelijk vragen de enquête in te vullen, waarvoor hartelijk dank! U maakt kans op een heerlijke taart als u meedoet! Onder de deelnemers verloten wij 3 taarten. De gemeente krijgt bij dit onderzoek ondersteuning van Onderzoeksbureau Companen uit Arnhem. Voor vragen over het onderzoek kunnen geïnteresseerden terecht bij mevrouw de Regt van de gemeente Oldebroek (0525) 638 347.

Hoe gaat het verder?

De resultaten van het onderzoek zijn naar verwachting in de vakantieperiode bekend. Deze resultaten zullen onder andere worden besproken in de Klankbordgroep Locatie Borst.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment