OLDEBROEK - In het vandaag verschenen burgerjaarverslag kijkt burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Oldebroek samen met het college van Oldebroek terug op het jaar 2014. Aan bod komt de dienstverlening van de gemeente; zoals bereikbaarheid, tijdigheid en afhandeling van klachten en aanvragen. Daarnaast komen inwoners aan het woord over hun ervaringen met de gemeente, over mogelijkheden om mee te denken en mee te praten. Zoals in de burgerbegroting.

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn: “Ik vind het heel belangrijk dat we als gemeente met regelmaat terugkijken naar en verantwoording afleggen over onze prestaties op het gebied van dienstverlening en onze vorderingen op het gebied van participatie. Het burgerjaarverslag geeft een mooi inkijkje in dat proces. Ook geeft het burgerjaarverslag een helder beeld van de vorderingen van Oldebroek voor Mekaar. Door samen te werken en samen te bouwen maken we in Oldebroek mooie stappen.”

Het katern Burgerjaarverslag 2014 & Oldebroek voor Mekaar is op dinsdag 23 juni gepubliceerd als bijlage bij de Huis aan Huiskrant en daarmee ruim verspreid in de gemeente Oldebroek. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment