hand

OLDEBROEK - Mantelzorgers verrichten werk van onschatbare waarde. Zij zorgen voor hun echtgenoot, partner, ouder, familie, vrienden of buren die zich niet alleen kunnen redden. Voor dat belangrijke werk geeft de gemeente hen jaarlijks een blijk van waardering. Dit gebeurt in de vorm van een verrassingsmand. Wethouder Liesbeth Vos: “Wie mantelzorger is, kiest daar niet altijd zelf voor. Iemand in je naaste omgeving vraagt om hulp en die help je dan, eigenlijk heel vanzelfsprekend. Als gemeente willen we extra waardering tonen voor deze groep mensen.”

Ontvangt u ondersteuning en zorg van een mantelzorger en bent u inwoner van Oldebroek, dan kunt u uw mantelzorger opgeven voor een verrassingsmand. Het formulier voor het opgeven van uw mantelzorger kunt u downloaden op www.oldebroek.nl of telefonisch opvragen bij het gemeentehuis (tel. 14 0525). Bent u zelf niet in staat om een mantelzorger op te geven dan kunt u misschien iemand vragen dit voor u te doen.

Denkt u er aan dat de formulieren voor 1 oktober aanstaande binnen zijn? In de week van 10 november (de Dag van de mantelzorger) worden we de manden uitgereikt. De verassingsmand heeft een waarde van € 50,-. De winkeliers uit Wezep zijn gevraagd de mand te vullen. Voor jonge mantelzorgers wordt een speciale mand samengesteld.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment