OLDEBROEK - Donderdag 4 juni werd in de raadsvergadering het college van gemeente Oldebroek een aantal raadsvragen gesteld over de ontwikkelingen over het Bedrijvenpark H2O bij Hattemerbroek. De vragen waren vooral gericht op het concept bestemmingsplan en de haalbaarheid van zonnepanelen.

Het concept bestemmingsplan bedrijventerrein H2O voor het zogeheten Vernieuwd Perspectief is nog niet in procedure gebracht. De reden hiervoor is dat het college van Oldebroek nog in gesprek is met de gemeenten Hattem en Heerde. Het college wil graag onderzoeken of er ruimte is voor de ideeën vanuit de Klankbordgroep Hattemerbroek en of het concept nog aangepast kan worden.

Naast de raadsvragen stond er onder meer op de agenda een initiatiefvoorstel dat betrekking had op het Bedrijvenpark H2O. Het college van Oldebroek is blij dat het initiatiefvoorstel is aangenomen. “Dit raadsbesluit sluit mooi aan bij het plan van de Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek om een eerder uitgevoerd haalbaarheidsonderzoek naar het plaatsen van zonnepanelen op dit bedrijvenpark te actualiseren.“

Het Bedrijvenpark H2O is van de gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek. De Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitgifte van het bedrijvenpark. Het bedrijvenpark is bestemd voor bedrijven gericht op transport en logistiek en ondernemers uit de gemeente Hattem, Heerde en Oldebroek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment