Bezoek college

OLDEBROEK - Vrijdag 29 mei stond voor het college van de gemeente Oldebroek in het teken van een tweetal werkbezoeken. Het college bezocht eerst Plukon, een van de grootste werkgevers binnen de gemeente. Ook bracht het college een bezoek aan boerderijmuseum ‘De Bovenstreek’, een bijzondere toeristische trekpleister. Het doel van de werkbezoeken is kennismaken met de direct betrokkenen en met elkaar van gedachten wisselen over onderwerpen die spelen bij de organisatie. De bestuurders willen graag weten wat er speelt in de gemeente. De werkbezoeken, die het gehele jaar door worden gedaan, zijn hiervoor een goed middel.

Plukon heeft een grote vestiging in Wezep. In het bedrijf wordt pluimveevlees verwerkt en worden maaltijden geproduceerd. Plukon is één van de grootste werkgevers van de gemeente Oldebroek. Voor Plukon was het een positieve ervaring om het college op bezoek te krijgen. “Wij waren onder de indruk van de innovatie waar Plukon mee bezig is, zoals de ontwikkeling van nieuwe producten.”, vertelt wethouder Vos - van de Weg.

Voor het volgende werkbezoek hoefde het college niet ver te reizen. Boerderijmuseum ‘De Bovenstreek’ aan de Bovenstraatweg in Oldebroek is een belangrijke toeristische trekpleister in onze gemeente. Het museum trekt zo’n 13.000 bezoekers per jaar en draait grotendeels op vrijwilligers. De gemeentelijke bestuurders hebben een kijkje op de locatie genomen en hebben uitgebreid kennis gemaakt en gesproken met de betrokkenen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment