OLDEBROEK - In mei zijn er de volgende vergaderingen van de raadscommissies:

Bestuur en Veiligheid, maandag 18 mei. Op de agenda: Jaarverslag 2014 gemeentelijke ombudsman; 16e wijziging samenwerkingsregeling Noord-Veluwe; Jaarverslag en jaarrekening 2014. Bekijk de agenda en de bijbehorende stukken.

Samenleving, dinsdag 19 mei. Op de agenda: Wijziging begroting i.v.m. overdracht en beheer dagelijks onderhoud gymzaal Hattemerbroek; Jaarverslag en jaarrekening 2014. Bekijk de agenda en de bijbehorende stukkenekijk de agenda en de bijbehorende stukken.

Ruimte en Grond, woensdag 20 mei. Op de agenda: Eindadvies verkenningsfase windmolenproject Hattemerbroek; Aandeelhouderschap Afvalsturing Friesland NV.Bekijk de agenda en de bijbehorende stukken.

Middelen & Ruimte en Grond, donderdag 21 mei. Op de agenda: Reclameverordening; Jaarverslag en jaarrekening 2014; Duurzame energie: a. Initiatiefvoorstel ABO duurzame energie en zonnepanelen en b. Raadsvoorstel zonnepanelen op gemeentelijke gebouwen; Huisvestingsverordening gemeente Oldebroek 2015. Bekijk de agenda en de bijbehorende stukken.

De stukken liggen ook ter inzage in de informatiehoek in het gemeentehuis in Oldebroek tijdens de openingsuren. Op de website staat de mogelijkheid van spreekrecht in de commissievergaderingen toe­gelicht.

Locatie: Gemeentehuis Oldebroek. Aanvang 19.30 uur. Voor vragen over de commissie­vergade­ringen en aanmelding voor het spreekrecht kunt u contact opnemen met de griffier, de heer J. Tabak (14 0525).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment