OLDEBROEK - In het kader van Gelderland Sport! onderzoekt de Gelderse Sport Federatie elke twee jaar het sporten beweeggedrag van de inwoners van Gelderland. De komende weken worden 1500 inwoners van Gelderland tussen de 18 en 65 jaar benaderd door hun gemeente om mee te doen aan dit onderzoek. De gemeente Oldebroek werkt ook mee aan dit onderzoek en onderzoekt daarnaast ook nog de leeftijdsgroepen 12 tot 18 jaar en 65 tot 80 jaar. Het is van belang dat zoveel mogelijk mensen meedoen. Zo krijgt elke gemeente een goed beeld van de sport- en beweegactiviteiten in Gelderland én waaraan nog behoefte is.

In de Gelderse sportmonitor wordt onderzocht hoe zit het met het sport- en beweeggedrag van de Gelderse inwoners. Hoe vaak sporten en bewegen de inwoners en welke sporten zijn favoriet? Ook wordt gevraagd in hoeverre mensen een gezonde leefstijl naleven. Deze en andere vragen komen terug in het onderzoek. Ook als u niet sport en beweegt is het voor de gemeente interessant als u meedoet aan het onderzoek.

De vragenlijst kun je vinden op www.geldersesportfederatie.nl/sportmonitorsportmonitor. De gemeente Oldebroek verloot onder de deelnemers een aantal prijzen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Zoombelt, beleidsmedewerker sport- en volksgezondheid van de gemeente Oldebroek (pzoombelt@oldebroek.nl).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment