OLDEBROEK - Op vrijdag 13 maart bezochten burgemeester Hoogendoorn, wethouders Groot, Vos en Westerbroek het bedrijf Trendhout in Oldebroek. Tijdens dit werkbezoek leerden het college en Maarten en Gerbrand de Weerd van Trendhout elkaar kennen. De uitgangspunten van de werkbezoeken zijn kennismaken en van gedachten wisselen over onderwerpen die spelen bij het bedrijf dat bezocht wordt. Bij Trendhout werd gesproken over de enorme ontwikkeling die zij heeft doorgemaakt.

Wethouder Westerbroek: “We willen graag weten wat er speelt in onze gemeente, daarom bezoeken we als college verschillende bedrijven. Vandaag bij Trendhout hebben we met eigen ogen gezien wat een enorme groei en ontwikkeling Trendhout heeft doorgemaakt: van rondhoutzagerij naar fabrikant en groothandel van exclusieve tuinproducten.”

In 2004 is De Weerd Houtbewerking als rondhoutzagerij begonnen na de overname van de Gebr. Van Boven. Doordat zij steeds meer tuinproducten op de markt bracht, is de naam Trendhout ontstaan. Trendhout ontwikkelt, produceert en levert een exclusief programma aan tuinproducten. Denk hierbij aan kapschuren, buitenverblijven, terrasoverkappingen en buitenkeukens. Al haar producten heeft Trendhout op voorraad in haar magazijn en hierdoor kunnen ze snel leveren. Op aanvraag is maatwerk ook mogelijk.

“Trendhout staat voor genieten van het exclusieve buitenleven op een duurzame manier. Voor ons assortiment maken wij gebruik van lariks/douglas hout dat afkomstig is uit goed beheerde bossen, dit is te zien aan het FSC of PEFC keurmerk. Lariks/douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa, heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Dit hout is voor zeer veel toepassingen geschikt en is erg duurzaam.

Wij zijn op nationaal gebied actief en ons klantenbestand is erg divers: van tuincentra, bouwmaterialenhandel, aannemerij, tuinhoutspecialisten en hoveniersbedrijven tot zzp-ers. Ook leveren wij onze producten via speciaal daartoe geselecteerde dealers, als er geen dealer in uw regio zit dan kunt u ook als consument bij Trendhout terecht.”, aldus Gerbrand de Weerd.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment