OLDEBROEK - Op 5 juni 2014 a.s. organiseert Will2Sustain in Oldebroek een bijeenkomst voor bedrijven over maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). De eerder geplande bijeenkomst op 10 april 2014 was wegens omstandigheden geannuleerd. De gemeente Oldebroek ondersteunt onder het motto 'Oldebroek
voor Mekaar' de communicatie rond de bijeenkomst. Dit gaat ervan uit om met bestaande en nieuwe manieren samen te werken aan een sterke en leefbare samenleving in de gemeente Oldebroek.


De bijeenkomst vindt plaats bij Fruittuin Verbeek en er nemen 20 bekende regionale bedrijven, vooral uit de aannemerij, installatietechniek en GWW, aan deel. Vanuit de gemeente Oldebroek neemt wethouder Westerbroek deel aan de bijeenkomst.

Will2Sustain, een duurzaamheidadviesbureau uit Oldebroek verzorgt tijdens de bijeenkomst een presentatie over de internationale richtlijn voor MVO, de ISO 26000,
en faciliteert een debat aan de hand van een aantal stellingen over verduurzaming. Daarnaast krijgen de deelnemers de gelegenheid om eigen ervaringen over verduurzaming met elkaar te delen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een rondgang over het bedrijf van Fruittuin Verbeek. 

Voor meer informatie kunt u zich richten tot Geert Jan Prins van Will2Sustain via prins@will2sustain.com of via tel. 06 52 64 67 00.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment