WEZEP/'T LOO - Op vrijdag 20 februari bezochten wethouders Groot, Vos en Westerbroek Congres-en Partycenrum Coelenhage en Landal Landgoed ’t Loo. Er zullen nog vele werkbezoeken volgen dit jaar. De uitgangspunten van de werkbezoeken zijn kennismaken en van gedachten wisselen over onderwerpen die spelen bij het bedrijf dat bezocht wordt.

Wethouder toerisme, Lydia Groot: “De werkbezoeken zijn ingedeeld op thema’s. De bedrijven van vandaag vallen onder recreatie en toerisme. In de komende jaren zullen we ook andere recreatie- en toeristische accommodaties bezoeken maar ook andere bedrijven en verenigingen. Het is interessant om een kijkje in de keuken te krijgen en een gezicht te krijgen bij het bedrijf en de personen er achter. We werden gastvrij ontvangen, zoals het hoort in de horeca. We willen graag weten wat er speelt in onze gemeente. De werkbezoeken zijn hiervoor een goed middel.”

Feest bij Coelenhage

Het college kon als eerste de eigenaren en medewerkers van Coelenhage de hand schudden. Congres-en Partycenrum Coelenhage bestaat dit jaar 175 jaar. Het unieke hieraan is dat er in 2015 drie bedrijven binnen de gemeente 175 jaar bestaan vieren en als buren van elkaar zijn begonnen. Ook Bakkerij Van Olst en Koops Bedden vieren dit jaar hun jubileum. Uniek in Nederland, dus iets waar de ondernemers en de gemeente trots op zijn. In die 175 jaar is Coelenhage een begrip in de gemeente geworden. Coelenhage verwelkomt gasten vanuit een wijde omtrek en heeft daarmee voor zowel de gasten als het personeel een regionale functie.

Landal Landgoed ’t Loo

Landal Landgoed ’t Loo is met 365 vakantiewoningen en een uitgebreid aanbod aan faciliteiten jaarlijks goed voor zo’n 380.000 gastnachten. Dit zijn veelal gasten van buiten de regio die de prachtige omgeving intrekken. De gasten van Landal zorgen voor een belangrijke economische spin-off voor de middenstand in de regio. “We nodigen onze gasten uit de verborgen schatten in onze regio te ontdekken. We zoeken veelal de samenwerking met lokale ondernemers en participeren in lokale evenementen. Met ons grote gastenbestand en de vele communicatiemiddelen die Landal tot haar beschikking heeft realiseren we veel promotie voor deze regionale activiteiten rondom Landgoed ‘t Loo.

In 2014 is het restaurant vernieuwd en het park is beloond met een gouden Green Key, hèt milieulabel voor de recreatiesector. Het oude jachthuis wordt gerestyled en binnenkort aangeboden als 12-persoons accommodatie voor groepen en zakelijke bijeenkomsten. We vernieuwen voortdurend om onze aantrekkingskracht te versterken en om een stevige positie te kunnen innemen in de regio waar het gaat om toerisme. Iedereen uit de eigen regio is ook van harte welkom om opnieuw te komen kennismaken met Landal Landgoed ‘t Loo.”, aldus Sander de Haas General Manager van Landal Landgoed ’t Loo.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment