Naturalisatie 5 februari 2015 2

OLDEBROEK - Op donderdag 5 februari 2015 zijn opnieuw inwoners uit de gemeente Oldebroek tot Nederlander genaturaliseerd. Zij mogen zich vanaf die dag officieel Nederlander noemen. Dit werd bekend gemaakt door burgemeester mr. A. Hoogendoorn in het bijzijn van familie en kennissen.

Dit keer was het de eer aan broer en zus Ahmad afkomstig uit Somalia, mevrouw Kaewhan afkomstig uit Thailand, mevrouw Valdez Suero afkomstig uit Dominicaanse Republiek, mevrouw Beltman-Robles afkomstig uit Filipijnen en de heer Awad komende uit Somalia.

Nadat zij de verklaring van verbondenheid hadden afgelegd, ontvingen ze uit handen van burgemeester Hoogendoorn de schriftelijke ‘Bekendmaking van verlening van het Nederlanderschap’. Daarmee zijn zij nu formeel Nederlander. “Ik heet ze van harte welkom en wens ze een goede tijd toe in onze gemeente”, zegt burgemeester Hoogendoorn.

Om de 6 weken worden niet Nederlanders, die hierover bericht hebben ontvangen, tot Nederlander genaturaliseerd. Tijdens een korte bijeenkomst leggen de deelnemers een verklaring van verbondenheid af, waarmee zij beloven om de rechten en plichten, die bij het Nederlanderschap horen, te respecteren. Daarna krijgen de kandidaten de ‘Bekendmaking van verlening van het Nederlanderschap’ overhandigd.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment