OLDEBROEK - Donderdag 22 januari 2015, aanvang 19.30 uur, raadszaal gemeentehuis. Op de agenda staat, naast de vaste punten en de lijst van onderwerpen die bij hamerslag worden afgedaan, het voorstel over invoering van de duurzaamheidslening.

Bekijk de agenda en de bijbehorende stukken voor deze raadsvergadering. De vergaderstukken liggen ook ter inzage in het gemeentehuis in Oldebroek tijdens de openingstijden.

Uitzending raadsvergadering

De raadsvergadering is rechtstreeks te volgen via internet. Op de dag van de raadsvergadering vindt u rechts op de startpagina van www.oldebroek.nl een knop ‘live beluisteren raadsvergadering’. Klikt u daarop, dan komt u direct in het scherm van de geluidsuitzending. Om 19.30 uur start bij aanvang van de vergadering de uitzending automatisch. Het is ook mogelijk om later de vergadering of een deel daarvan te beluisteren (zie op www.oldebroek.nl/gemeenteraad).

U bent welkom om deze openbare vergadering bij te wonen. Voor vragen over de vergadering kunt u terecht bij de griffie van de gemeenteraad, tel. 14 0525.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment