OLDEBROEK - De gemeente Oldebroek neemt dit jaar deel aan Serious Ambtenaar. In maart 2015 komen gedurende twee dagen 16 tot 20 ambtenaren van andere gemeenten belangeloos naar de gemeente Oldebroek en ondersteunen de gemeente bij twee lastige vraagstukken. In ruil daarvoor doneert de gemeente Oldebroek € 10.000,- aan 3FM Serious Request.

Vanuit het concept Serious Ambtenaar zetten maatschappelijk betrokken, enthousiaste ambtenaren hun expertise belangeloos in om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. De gemeente Schiedam organiseert dit jaar Serious Ambtenaar en streeft ernaar om € 500.000,- op te halen voor 3FM. 3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Meer informatie hierover vindt u op www.seriousambtenaar.nl.

Vraagstukken muziekverenigingen en Boerderijmuseum

Serious Ambtenaar wordt gevraagd om mee te denken hoe de muziekverenigingen en het Boerderijmuseum op de lange termijn behouden kunnen blijven voor de inwoners van de gemeente Oldebroek. Deze instellingen verkeren in zwaar weer door gemeentelijke bezuinigingen en het faillissement van de muziekschool.

Ondersteuning goede doelen

In 2014 is de wereld geteisterd door vele conflicten in o.a. de Ukraine, Syrië en Afrika. De gemeente Oldebroek wil haar verantwoordelijkheid nemen en zwakkeren die lijden onder deze conflicten steunen. Door Serious Ambtenaar wordt het goede doel gesteund en krijgt de gemeente Oldebroek een professioneel antwoord op twee lastige vraagstukken.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment