input

OLDEBROEK - De gemeenten Oldebroek en Hattem hebben vandaag woensdag 17 december beiden een bruikleenovereenkomst voor het terrein van de weekmarkt ondertekend. In november besloten de beide colleges van B&W, na overleg met marktondernemers, om de weekmarkt per 1 januari 2015 te verzelfstandigen.

Met de ondertekening van de bruikleenovereenkomsten wordt de organisatie van de weekmarkten officieel overgedragen aan de lokale stichting die de weekmarkten gaat organiseren. De gemeente blijft verantwoordelijk voor het aanwijzen van een locatie voor de weekmarkt.

In Hattem wordt de weekmarkt, net zoals afgelopen jaren, op woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur georganiseerd aan de Stadslaan. De locaties en tijden van de weekmarkten in Oldebroek en Wezep blijven ook gelijk. De weekmarkt in Oldebroek vindt plaats op vrijdagen van 13.00 uur tot 17.00 uur op het Lambertusplein. De weekmarkt in Wezep vindt plaats op donderdagen van 13.00 uur tot 17.00 uur op het Meidoornplein met de aangrenzende Clematisstraat tot aan de kruising Spireastraat.

De bruikleenovereenkomsten zijn ondertekend door wethouders Lydia Groot (Oldebroek) en Doret Tigchelaar (Hattem). Namens stichting Markt van Morgen ondertekende voorzitter Henk Achterhuis. Ook waren er marktondernemers uit het bestuur van de lokale stichting aanwezig bij de ondertekening.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment