gemeente

OLDEBROEK  -  De jaarwisseling is in de gemeente Oldebroek feestelijk gevierd en is in het algemeen zonder incidenten verlopen. Toch is er voor € 7.388,- schade geconstateerd. De schade betreft voornamelijk straatmeubilair. Het totale schadebedrag ligt iets lager dan vorig jaar.

Burgemeester ondanks schade positief over jaarwisseling

Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing kijkt in het grote geheel positief terug op jaarwisseling: “Oud en Nieuw is in de gemeente Oldebroek goed en rustig verlopen. Dat is natuurlijk ook te danken aan onze inwoners. We hebben geen ongelukken en incidenten gezien en daar ben ik heel blij mee. Tegelijkertijd is er nog steeds voor ruim € 7.000,- schade geconstateerd. Hoewel dat aanzienlijk minder is dan vorig jaar is het toch heel jammer. Ook als gemeente kunnen we het geld maar één keer uitgeven. Liever besteden we het aan mooie en positieve zaken.” 

Schadeposten

Het totale materiële schadebedrag van € 7.388,- is onder meer ontstaan door de vernieling van dertig verkeers- en straatnaamborden, zes afvalbakken, twintig straat- en trottoirkolken, één lantaarnpaal en het storten van brandresten. Vorig jaar bedroeg de schade € 8.634,-.

Komt u nog vuurwerkschade tegen? Melden kan via www.oldebroek.nl/melding of tel. 0525 63 82 00.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment