punt

WEZEP - Opnieuw zijn er in de gemeente Oldebroek mogelijkheden voor het halen van een prik zonder afspraak en wel op dinsdag 30 november in Wezep, exacte locatie nog niet bekend. De locatie is ingericht als tijdelijke pop-up locatie met vrije inloop voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten vaccineren zonder eerst een afspraak te maken.

De Gemeente Oldebroek zegt het volgende: ''De coronasituatie in Oldebroek is op dit moment heel zorgelijk. Als zo veel mogelijk mensen zich laten vaccineren, kan het coronavirus zich minder makkelijk verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen. Daarom willen we iedereen op deze pop-up locatie de gelegenheid bieden om zich te informeren en te laten vaccineren'.

'Vaccineren is niet verplicht. Je kiest zelf of je een prik wilt of niet. Je goed informeren helpt bij het maken van een keuze. Op de pop-up locatie geven we je alle informatie en kun je vragen stellen. Om zeker te weten dat je een keuze maakt die bij jou past, zorgen wij dat je dit kan doen op basis van goede, open en eerlijke informatie, 'aldus de GGD.

Alle data en tijden

Tijdens de openingstijden is vrije inloop mogelijk. Praktische informatie is te vinden op: www.ggdnog.nl/corona/corona-vaccinaties/vaccinatietour-door-de-regio.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment