erepenning

OLDEBROEK - De Gemeente Oldebroek is op zoek naar personen en organisaties die zich op bijzondere wijze inzetten of hebben ingezet voor de gemeente of de samenleving van Oldebroek.

Wie staat er dag en nacht belangeloos klaar voor anderen? Vaak onopvallend en op de achtergrond, maar o zo waardevol en inspirerend? Kent u deze persoon, en vindt u dat hij/zij publieke erkenning verdient? 

Criteria

U kunt een vrijwilliger of organisatie aanmelden voor een erepenning bij een inzet van zo’n tien jaar, minimaal zes uur per week of bij de inzet van zo’n twintig jaar, minder dan zes uur per week.

Uitreiking erepenning

Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing reikt de Oldebroeker Erepenning uit tijdens de nieuwjaarsreceptie in het begin van januari 2022. Met het uitreiken van de erepenning tonen we onze waardering voor vrijwilligers of organisaties die bijdragen aan een sterke en leefbare samenleving. Mensen die ‘Oldebroek voor Mekaar’ dagelijks in praktijk brengen!

Iemand voordragen

Iemand voordragen kan tot en met zondag 21 november 2021, via www.oldebroek.nl/erepenning. U kunt het formulier ook opvragen bij het KCC via tel. 0525 63 82 00.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment